Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva pentru miniincarcator Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S160
Cod produs
F5T1WA73-SC
Out Of stock
Descriere
Alege cu incredere aceasta electrovalva miniincarcator Bobcat S160 - este piesa cea mai potrivita pentru a asigura buna functionare a utilajului tau. Ea si celelalte. Este suficient ca una din componente sa nu fie de aceeasi calitate cu celelalte si toata constructia se prabuseste, iar utilajul tau intra garantat in colaps. Asadar, fa-ti intotdeauna cumparaturile de la un depozit serios, refuza orice oferta de la amatori sau speculanti. Cumpara de la noi.

Suntem intotdeauna deschisi pentru o vizita. Ca sa ne cunosti atat pe noi, cat si cum suntem organizati, cum facem sa fie totul in regula cand ne soliciti. Ca sa vezi cu ochii tai cum facem astfel incat sa nu existe nicio defectiune pe care sa nu o putem remedia la utilajele tale si sa nu existe piesa de schimb pe care sa nu o putem aduce atunci cand o soliciti. De oriunde din lume, oricat de departe. Alaturi de noi ai garantia ca primesti piese de schimb identificate corect.

Electrovalva miniincarcator Bobcat S160 - disponibila permanent si usor de livrat!
Desi pare insignifiant, un astfel de solenoid are o functie bine definita in ansamblul motor. Este o piesa esentiala, fara de care utilajul pe care il conduci nu poate functiona eficient. Nu poti iesi cu el nici macar la plimbare. De ce? Pentru ca electrovalva are rolul de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Ce bine ne intelegem noi doi!
Uneori afli asta chiar de la inceput. Cand ai sunat si ti-a raspuns unul din consultantii nostri. Cand i-ai spus ca utilajul tau sufera si ti-a raspuns ca nu e ceva ce nu se poate rezolva. Din cateva intrebari a ajuns la miezul problemei. Apoi ti-a oferit solutia. Uneori chiar si una de rezerva, pentru ca este bun. N-ai apucat sa-l intrebi cat costa, caci ti-a spus deja ca discutia aplicata a fost pro bono. Rezultatul? Piesa e in masina la curier. Vine la tine.

Faptul ca ai cumparat de la noi este o dovada de incredere. Nu vrem sa ti-o inselam, chiar daca nu e din vina noastra. Asadar vom trimite impreuna cu comanda si certificatul de garantie. Astfel, o electrovalva pentru miniincarcator Bobcat S160 dispune de o perioada de 6 luni de garantie, pentru toate defectiunile din fabrica.

In ceea ce priveste livrarea, ne place sa fim prompti. Cei mai prompti. Asadar, poti sa ne contactezi telefonic sau poti sa ne scrii direct pe site, iar aceasta bobina oprire motor miniincarcator Bobcat S160 comandata urmeaza sa fie livrata in cel mult 24 de ore, cu plata ramburs. Sau poti sa ne faci o vizita la sediul de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Tu alegi, noi ne facem treaba.

Aici nu e de joaca. Noi te sfatuim sa desemnezi cu mare atentie persoana care se va ocupa de montajul pieselor pe utilaj. Cauta sa fie profesionisti cu experienta mare in domeniu. Daca nu te descurci ne poti contacta si pe noi. Avem recomandari sigure pentru tine, oriunde in tara. Agenda cu contacte e full.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura