Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva pentru miniincarcator Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S160
Cod produs
WYXAIKG9-RE
Out Of stock
Descriere
Electrovalva miniincarcator Bobcat S160 este disponibila pe site-ul nostru! O piesa de schimb cu o importanta majora in ceea ce priveste buna functionare a motorului, aceasta trebuie verificata constant pentru a nu te lovi de situatii nefavorabile. Cu alte cuvinte, este bine sa-ti tii utilajul sub observatie pentru a fi pe faza atunci cand una dintre piesele de schimb sufera modificari. Uzura unei piese de schimb aduce cu sine o serie de probleme care mananca timp si resurse.
Un aspect important care ar putea preveni uzura in timp a pieselor de schimb este calitatea acestora. Cu cat un lucru este mai calitativ, cu atat o sa reziste mai mult. Electrovalva pentru miniincarcator Bobcat S160 este o piesa de schimb de o calitate superioara datorita materialelor imbunatatie, tratate pentru rezistenta.
Cum functioneaza o electrovalva miniincarcator Bobcat S160
Electrovalva este, cum ne place noua sa spunem, sufletul pereche al motorului. Astfel, rolul sau de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Deoarece ne dorim sa-ti sarim in ajutor imediat, ne-am gandit sa construim, inca de la inceput, un serviciu de consultanta gratuit. Ce presupune acesta? Pai, iti vom oferi solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii. Alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului la nevoie. Prin intermediul interventiilor la fata locului, iti demonstram ca pe noi distanta nu ne opreste. Important este ca utilajul tau sa fie in siguranta si sa functioneze ca la carte.
Avem grija sa adaugam in colet si certificatul de garantie. Electrovalva miniincarcator Bobcat S160 vine insotita de o garantie de 6 luni.
In ceea ce priveste livrarea, ne poti contacta telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar noi iti vom pregati comanda. Aceasta va fi livrata in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Daca timpul te preseaza, exista si posibilitatea de a ridica piesa de schimb direct de la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Te asteptam!
In cazul montajului, sfatul nostru este sa apelezi doar la specialistii in domeniu. Lucrand cu un amator, piesa de schimb ar putea avea de suferit. Au existat numeroase situatii in care piesa s-a deteriorat prematur. De asemenea, si noi te putem ajuta atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb.
Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura