Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniincarcator Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S160
Cod produs
8PHNA0X9-RE
Out Of stock
Descriere
Acest solenoid miniincarcator Bobcat S160 este piesa lipsa din ansamblul utilajului pe care il detii! Disponibila in depozitul nostru, electrovalva din imagini este o piesa de schimb pentru motor ce il ajuta pe acesta sa functioneze in parametri normali.
Piesele de schimb vin inzestrate cu cate o poveste aparte, fiecare avand un rol unic si esential in buna functionare a utilajului tau.

Fii supereroul miniincarcatorului tau! Zi de zi, acesta lucreaza alaturi de tine fara sa se planga. Evita aparitia situatiilor neplacute. Acestea iti pot da peste cap toata activitatea. Programeaza revizii periodice si asigura-te ca fiecare piesa de schimb functioneaza corespunzator inainte de inceperea oricarei activitati.
Apar probleme? Noi iti suntem alaturi oricand si oriunde! Ne desparte doar un apel telefonic.

Piesele de schimb si povestea din spatele lor
Fiecare piesa de schimb are un rol bine definit in buna functionare a utilajului tau. Bobina este cea mai buna prietena a motorului de utilaj. Acest solenoid miniincarcator Bobcat S160 are responsabilitatea de a comanda sistemul de franare al utilajului.

Beneficii peste beneficii si serviciul de consultanta gratuit
Suntem conectati solicitarilor tale! Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, vei avea parte de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii iti desfasori activitatea. Cu asa sprijin din partea echipei noastre, tu si utilajul tau sunteti pregatiti sa cuceriti lumea!

Un solenoid pentru miniincarcator Bobcat S160 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livram oriunde! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta bobina miniincarcator Bobcat S160 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti poti ridica personal piesa de schimb. Alegerea este doar a ta!

Montarea unei piese, in general, reprezinta un proces migalos. Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialisti in domeniu pentru a evita deteriorarea prematura a piesei de schimb. Mai mult, ne poti contacta intrucat avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura