Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S160
Cod produs
0VXJPE63-SC
Out Of stock
Descriere
Alege din oferta noastra acest senzor presiune ulei hidraulic Bobcat S160 si vei avea rapid piesa potrivita pentru o reparatie ca dupa manual. Daca senzorul da mesaje eronate nu astepta pana iti crapa motorul. Orice zi de functionare a utilajului cu o piesa expirata poate conduce oricand la iesirea din uz. Asadar, cand iti faci revizia periodica a masinii, tine cont de faptul ca piesele care trebuie inlocuite se afla deja la noi. Poti veni personal sa ridici piesa necesara. Te asteptam.

Consultantul nostru tehnic stie ce sa-ti ofere inca din clipa in care l-ai apelat. Este posesorul unui simt aparte, nimeni nu il mai are. Din 2,3 intrebari stie exact ce problema are utilajul tau. Nu greseste niciodata. O discutie cu el este intotdeauna placuta, stie sa fie jovial. Iti mai arunca si cate o gluma. Nu vrea sa fii ingrijorat si are si solutia. La numai o zi de la apelul catre el, utilajul tau isi va intra din nou in mana.

Senzor presiune ulei hidraulic Bobcat S160 - alege si vei culege!
Indicatorul de presiune al uleiului din utilaj poate fi un bun criteriu de evaluare al nivelului de ulei de la nivelul motorului. In cazul in care se aprinde martorul de ulei, este bine sa verifici nivelul uleiului la motor. Daca nivelul este normal, este posibil sa ai de-a face cu un senzor care s-a defectat. Si de la noi, unul nou, pe loc ai comandat.

Consultanta este gratuita pentru tine!
Noi suntem echipa task force, gata sa-ti preia necazul oricand si oriunde. Lucram chirurgical, caci nu este vreme de pierdut. De aceea ne-am oferit sa infiintam un serviciu de consultanta fara niciun cost, prin care tu sa ai parte de cele mai bune sfaturi. Noi iti identificam problema si taiem raul de la radacina cu cea mai buna solutie. Mergem inainte.

Acest senzor presiune ulei hidraulic pentru miniincarcator Bobcat S160 cumparat de la noi nu soseste singur. Vei gasi in pachet alaturi si un certificat de garantie. Acesta are rolul de a acoperi riscul defectiunilor din fabrica. Este valabil 6 luni. Te ferim de neplaceri.

Dupa plasarea comenzii si pregatirea cu grija pentru siguranta a pachetului, aceasta piesa va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Curierat rapid cu plata ramburs. Daca timpul nu te ajuta, ne poti vizita la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne vom cunoaste mai bine, ne vei vizita depozitul si poti ridica personal piesa de schimb dorita. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Nu te lasa pacalit de dimensiunea piesei de schimb. Indiferent de cat de mica e, are nevoie de o manopera calificata. Noi iti recomandam sa iei legatura cu un mecanic profesionist. Daca nu il ai pe langa tine, suna-ne si te indrumam noi spre cel mai apropiat mester. Cunoastem unul bun. Nu conteaza unde se afla utilajul tau.

Specificatii tehnice

• Cu 3 pini
• Filet cu diametru 9.4mm
• Hexagon pentru cheie fixa de 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura