Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta fata pentru tractor Valtra X120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra X120
Cod produs
TPGKW235-E
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit la intalnirea cu acest simering fuzeta fata pentru tractor Valtra X120 nou si calitativ! Un produs din gama de top, perfect compatibil cu tractorul tau, gata sa fie de ajutor!
Piesa va fi o achizitie care merita, intrucat este fabricata de compania Carraro, iar materialul din care este ea realizata este unul rezistent - Cauciuc Fluor, invelit intr-o carcasa metalica, de inalta calitate. Iti propunem o piesa care merita toata increderea ta. Se va dovedi o alegere inspirata, daca vrei sa asiguri viitorul utilajului tau!

Nu lasa lucrurile sa se complice! Alege acest simering fuzeta fata tractor Valtra X120 din oferta!
Aceasta piesa de schimb este, de fapt, o garnitura elastica de etansare care se monteaza cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel! Montajul acestei piese se realizeaza relativ simplu, dar poti afla toate informatiile despre el direct de la specialistii nostri!
Piesa este fabricata in uzinele originale Carraro din Italia, asa incat tu te poti mandri cu un produs premium!

Te asteptam sa revii iar si iar! Piesele noastre merita atentia ta!
Si aceasta zi poate fi acel maine pe care ti l-ai propus candva! Ne dorim sa te ajutam sa ajungi la performanta cu utilajul pe care il conduci! Folosind produsele noastre de top si bucurandu-te de serviciile noastre unice de consultanta, poti sa construiesti un viitor mai bun afacerii tale!
Suntem mereu aici, gata sa identificam perfect, sa recomandam eficient si sa ne implicam in intretinerea personalizata, pe termen lung, a tractorului tau. Raspundem prompt apelurilor tale si chiar ne deplasam catre tine, atunci cand apar situatii de urgenta!

Garantia care te va asigura ca orice situatie generata de un defect de fabricatie va fi remediata rapid o primesti in acelasi pachet. Ea este valabila 6 luni de zile.

Serviciul nostru de livrare rapida e conceput special pentru tine. Atunci cand te confrunti cu o defectiune, e important ca situatia sa se rezolve cat mai urgent.
Asadar, acest simering fuzeta fata tractor Valtra X120 poate ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii.
Contacteaza-ne! Gasesti numerele noastre de contact afisate pe site sau treci pe la noi!

Serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei a fost infiintat pentru a-ti oferi intr-un singur loc raspunsul la toate problemele mecanice cu care te confrunti. Mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa la punctul de lucru al utilajului si pot efectua in cel mai scurt timp toate reparatiile necesare. Apeland la acest serviciu, vei economisi resurse si timp si iti vei putea relua activitatea fara intarzieri suplimentare sau intreruperi.
Contacteaza acum departamentul nostru tehnic pentru informatii suplimentare!

Specificatii tehnice
Diametru interior 48.0 mm
Diametru exterior 65.0 mm
Inaltime 16.5mm
Carcasa metalica
Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura