Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Valtra X120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
M74XH3PI-S-CD
Out Of stock
Descriere
Daca intentionezi sa utilizezi tractorul o lunga perioada de timp, in conditiile unei exploatari intensive, este esential ca transmisia finala a utilajului sa functioneze impecabil. Daca bucsa care mentine planetara centrata se uzeaza si prinde joc, este important sa o schimbi din timp cu o piesa noua - recomandata de producatorul tractorului. Avem pe stoc aceasta bucsa planetara tractor Valtra X120 - o piesa originala Carraro. Pretul bun si durata mare de exploatare de care dispune transforma aceasta componenta intr-o alegere avantajoasa pe termen lung. Atunci cand alegi componente pentru reparatia sau mentenanta tractorului, este important sa ai in vedere specificul activitatii utilajului, precum si frecventa lucrarilor si perioada estimata de exploatare a echipamentului.

Nu te lasa descurajat! Greutatile nu iti vor da pace daca nu vei lua masuri. De altfe, de ce sa te tot concentrezi asupra lor? De ce sa tot pierzi timpul cu remedierea lor, cand de fapt poti castiga timp prin evitarea lor? Achizitioneaza pentru utilajele tale piese de schimb fara cusur, asemenea acestei componente originale Carraro. In acest fel vei putea elimina din fasa multe dintre greutatile care pana acum ti-au provocat neplaceri! Piesele de top fac mult bine utilajelor.

Bucsa planetara tractor Valtra X120 - componenta ce-ti ia greutatile de pe umeri ca prin magie!

Aceasta piesa asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta pe care ti-o recomandam este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare. Iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara odata cu aceasta bucsa.

Noi suntem aici pentru a-ti veni in ajutor!

Nu doar ca iti venim in ajutor prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta, ci iti si sarim in ajutor! Nu ai ce ne face, asta e natura noastra. Ne place sa ii ajutam pe cei din jurul nostru si astfel de ne demonstram abilitatile din domeniul pieselor de schimb. Nu te vom lasa fara componenta perfect compatibila cu utilajul tau!

O astfel de bucsa planetara pentru tractor Valtra X120 e menita sa reziste vreme indelungata. Acelasi lucru il spune si certificatul de garantie valabil 6 luni alaturi de care aceasta soseste la tine!

Nu-i de stat la taclale cand cineva ne solicita o piesa. Asa ca trimitem spre tine aceasta bucsa planetara tractor Valtra X120 prin curier rapid. Tinem pumnii stransi ca aceasta sa iti treaca pragul in 24-48 de ore. Totusi, daca esti tu dornic de a ne trece pragul, te asteptam la depozitul nostru pentru a ridica personal produsul.

Montajul corespunzator reprezinta garantia bunei functionari a utilajului. Daca nu vrei sa ai parte de neplaceri, iti recomandam sa apelezi doar la serviciile atelierelor de specialitate si ale profesionistilor doldora de experienta.

Specificatii tehnice
Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura