Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru miniexcavator Bobcat E35

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E35
Cod produs
TFNP28L3-RE
Out Of stock
Descriere
Mizeaza pe acest alternator miniexcavator Bobcat E35 intrucat vei avea doar de castigat! Iti doresti ca utilajul tau sa functioneze la capacitate maxima, zi de zi? Avem noi solutia potrivita! Echipeaza-l cu piese de schimb performante, puternice si rezistente, iar utilajul tau va fi capabil sa atraga privirile datorita fortei de care va da dovada. La noi, vei gasi tot ceea ce ii trebuie acestuia! De la cele mai mici piese de schimb, pana la cele mai mari, toate vor rezista, mult si bine, la exploatare intensa!

Comunica cu utilajul tau pentru a fi sigur ca situatiile neplacute nu-si vor face aparitia atunci cand te astepti cel mai putin. Desi este greu de crezut, utilajul tau comunica cu tine, transmitandu-ti diferite semnale atunci cand ceva nu functioneaza asa cum ar trebui. Fii precaut si responsabil! Astfel, vei reusi sa tii la distanta toate problemele ce vor sa-ti puna bete in roate. In plus, nu uita ca ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!

Alternator miniexcavator Bobcat E35 - oportunitatea de a investi profitabil, pe termen lung!
Fiecare piesa de schimb este unica, fiind inzestrata cu cate o responsabilitate diferita. Prin intermediul acestor responsabilitati, piesele de schimb contribuie la buna functionare a utilajului. Astfel, acest alternator miniexcavator Bobcat E35 se ocupa de transformarea energiei mecanice, furnizata de catre motor, in energie electrica. In plus, reprezinta principala sursa de energie pentru consumatorii vehiculului, si anume:
• Luminile
• Stergatoarele
• Sistemul audio
• Sistemul de climatizare, etc.

Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!
Inca de la inceput, am ales sa infiintam serviciul gratuit de consultanta pentru a le fi alaturi tuturor clientilor nostri. Altfel iti desfasori activitatile atunci cand stii ca cineva are incredere in tine! Prin intermediul acestui serviciu, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Suntem o echipa!

Un astfel de alternator miniexcavator Bobcat E35 vine insotit de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Este important sa cunosti toate detaliile!

Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar acest alternator pentru miniexcavator Bobcat E35 iti va fi livrat in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Motiv pentru care, iti oferim si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Cu ocazia asta, facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb!

Montarea corecta a unei piese de schimb te va ajuta sa economisesti atat timp, cat si bani. Orienteaza-te, intotdeauna, catre specialistii din domeniu. Acestia vor sti, exact, cum sa manevreze piesa de schimb, astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui!

Specificatii tehnice

• O prindere
• O mufa cu 2 pini
• Diametru fulie: 83mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura