Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniexcavator Bobcat E35

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E35
Cod produs
LQBVIUHM-RE
Out Of stock
Descriere
Solenoid miniexcavator Bobcat E35 reprezinta acea piesa de care tu si utilajul tau aveti nevoie! Din materiale bine alese, solenoidul pentru miniexcavator se incumeta sa-ti ajute utilajul in vremuri negre. Astfel, daca consideri ca solenoidul tau este pe cale sa cedeze, nu ezita sa ne contactezi telefonic. Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere informatii suplimentare cu privire la acest solenoid pentru miniexcavator Bobcat E32 ca sa te decizi daca este varianta potrivita pentru tine.
Piesele de schimb pot fi privite drept niste accesorii. Acestea au scopul de a-i oferi un aer proaspat, fresh utilajelor, scotandu-le din anonimat. Si tu, ca proprietar al utilajului capeti o anumita atitudine atunci cand stii ca utilajul tau tocmai ce s-a reinnoit. Parca altfel merge treaba. Insa, si in cazul acestor „accesorii”, ele necesita o selectie atenta. Intai de toate, trebuie sa vezi care este compatibila cu utilajul tau, daca este din materiale de calitate sau nu, raportul pret-calitate. In plus, acest model de solenoid este compatibil si cu modelele de excavatoare Bobcat E35I si E35Z.

Portretul unui solenoid miniexcavator Bobcat E35
Solenoidul si motorul se afla intr-un parteneriat, formand o echipa. Astfel, rolul solenoidului este acela de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.
Haide si vorbeste cu noi!
Noi ne bazam pe o comunicare eficienta si transparenta. Suntem de parere ca parteneriatul nostru s-a construit pe baza unei comunicari directe si a sentimentului de incredere. Imbunatatim, constant, diferite aspecte ale site-ului nostru pentru a nu ajunge sa te dezamagim. De curand, am dezvoltat un serviciu de consultanta gratuit care presupune personalizarea solutiilor in functie de tipul de utilaj pe care il detii. Mai mult, alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului la nevoie. Speram ca am reusit sa te convingem!
Garantia reprezinta un aspect destul de important. Deoarece tinem la clientii nostri, nu uitam sa adaugam la comanda ta si certificatul de garantie. Astfel, un solenoid miniexcavator Bobcat E35 dispune de 6 luni de garantie, o garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica.
In ceea ce priveste livrarea, exista doua posibilitati. Fie, ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, comanda urmand sa fie livrata in maxim 24 de ore, fie ne faci o vizita la sediul din Bucuresti. Ramane la alegerea ta. Noi te asteptam cu bratele deschise!
Pentru montaj, recomandarea noastra este sa-ti alegi cu grija persoana care se va ocupa de utilajul tau. Incearca sa te orientezi catre persoane cu experienta in domeniu. Au existat numeroase situatii in care piesele de schimb au avut de suferit. In orice caz, ne poti contacta si pe noi, echipa noastra abia asteapta sa aiba grija de utilajul tau.
Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura