Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta fata pentru buldoexcavator Haulotte MJX990

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Haulotte
Cod produs
L27TEYHD-RA
Out Of stock
Descriere
Un simering, sau semering cum se mai spune, reprezinta o garnitura de etansare care se monteaza cu ajutorul unei prese, el avand un inel (resort) de etansare. Simeringurile sunt piese extrem de uzuale, ce se folosesc pentru etansarea acelor componente din utilaj ce necesita o izolare eficienta si de durata, intre interior si mediul exterior. Un astfel de simering fuzeta fata Haulotte MJX990 este o piesa sigura, durabila si rezistenta, o investitie buna pentru utilajul tau!

Fabricat in uzinele originale Carraro din Italia, acest simering este realizat din cele mai durabile si performante materiale: FPM cauciuc fluor, iar invelisul sau este o carcasa metalica extrem de rezistenta. Articolul va retine lubrifiantul in interior si impuritatile la exterior!
Nu te-ai lamurit pe deplin? Specialistii nostri iti stau mereu la dispozitie, asa ca tu poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate. Vei face, astfel, cele mai bune achizitii!

Un simering fuzeta fata Haulotte MJX990 are caracteristici de top!
Asa cum te asteptai, acest simering fuzeta fata pentru buldoexcavator Haulotte MJX990 se va monta pe punte fata si se va dovedi un produs absolut necesar pentru utilajul tau!
Atat incat iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Produse de calitate pentru orice buzunar!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este conceput astfel incat sa putem sa identificam mai usor nevoile tale si sa cautam idei pentru remedierea problemelor! O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea!

Pentru ca iti doresti transparenta si echilibru, iar noi suntem chiar aici pentru a le oferi, acest simering fuzeta fata Haulotte MJX990 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare in cele mai bune conditii, parcurgand orice distanta in timp record! Un simering fuzeta buldoexcavator Haulotte MJX990 este o achizitie buna, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei.
Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice
• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura