Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta fata pentru buldoexcavator Case 695SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case
Cod produs
TJ8WKN2Z-RA
Out Of stock
Descriere
Un simering fuzeta fata buldoexcavator Case 695SM este o garnitura elastica de etansare. Aceasta se monteaza cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel si asigura un rulaj optim pentru utilajul tau. Iata o piesa de incredere, cu adevarat durabila, pe care o gasesti non stop in depozitul nostru! Articolul este fabricat in uzinele originale Carraro din Italia, asa incat tu te poti mandri cu un produs de referinta executat excelent, avand la baza doar cele mai bune materii prime!

Iti recomandam sa nu utilizezi vehiculul daca acesta are nevoie de un simering nou! Gandeste-te numai la faptul ca, atunci cand rulezi cu un simering uzat, poti crea pagube destul de mari si defectarea unor piese importante de la transmisia masinariei tale, iar mai apoi, vei fi nevoit sa scoti din buzunare sume semnificative de bani pentru repararea sau inlocuirea acestora. Actioneaza la timp!

Un simering fuzeta fata buldoexcavator Case 695SM este un produs durabil!
Asa cum te astepti, acest simering fuzeta fata pentru buldoexcavator Case 695SM se va monta pe punte fata si este un produs necesar pentru utilajul tau! Recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Calitate inainte de toate!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Acest simering fuzeta fata Case 695SM vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Un simering fuzeta buldoexcavator Case 695SM este o achizitie buna, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu!

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!
Alege sa beneficiezi de mentenante corespunzatoare pentru vehiculele tale!

Specificatii tehnice
• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura