Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa hidraulica Komatsu 840270020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
P18FK7TY-RA
Out Of stock
Descriere
O pompa hidraulica este un dispozitiv mecanic care transforma puterea mecanica in energie hidraulica. Genereaza debit cu suficienta putere pentru a depasi presiunea indusa de sarcina.
Alege o pompa hidraulica Komatsu 840270020 - este un produs fabricat de Casappa! O astfel de pompa produce miscare sau debit lichid, dar nu genereaza presiune. Produce fluxul necesar dezvoltarii presiunii, care este o functie a rezistentei la fluxul de fluid din sistem.

De exemplu, presiunea fluidului la iesirea pompei este zero pentru o pompa care nu este conectata la un sistem (sarcina). Mai mult, pentru o pompa angrenata intr-un sistem, presiunea va creste doar la nivelul necesar pentru a depasi rezistenta sarcinii.
Iata piesa care se face remarcata, intre toate celelalte din gama sa! De aceea este in topul recomandarilor noastre!

O pompa hidraulica Komatsu 840270020 se afla acum in depozitul nostru!
Fiabila, rezistenta si compacta, aceasta pompa este alegerea ideala pentru vehiculul tau! Te vom indemna, insa, sa ai mare grija la aspectele legate de mentenanta si montaj.
Este important sa verifici directia de rotatie, chiar inainte de a instala piesa!

Vrei piese de top? Vino in depozitul nostru!
Pentru noi, faptul ca oferim o consultanta gratuita ne propune ca fiind prietenii de incredere ai pieselor de schimb pentru utilaje. Suntem „batranii intelepti” la care comunitatea apeleaza si este bine sa o faca inainte de a intampina dificultati!

O pompa hidraulica Komatsu 840270020 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Un produs certificat este unul care iti da o stare de bine si de confort!

Respira in voie si relaxat si sa lasi grijile la o parte! O pompa hidraulica Komatsu 840270020 este alegerea perfecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Fara un montaj corect executat, o piesa de schimb, fie ea si dintre cele mai de calitate, nu va putea performa. De aceea te rugam cu insistenta sa apelezi la meseriasi de incredere, care stiu ce au de facut!

Specificatii tehnice
• Prinderea prin 2 gauri de 12mm, la 105mm, ghidaj cu diametrul de 82mm
• Ax de angrenare de 18,5mm cu 11 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura