Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa hidraulica Komatsu 840120015

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
0Y4JIMWQ-RA
Out Of stock
Descriere
Fabricata de Casappa, pompa hidraulica Komatsu 840120015 este un produs pe care il gasesti in depozitul nostru, unul de calitate!
Iti prezentam o piesa rezistenta si fiabila, gata sa asigure tot suportul ei pentru o buna functionare a utilajului pe care tu il administrezi!

Pompa hidraulica este componenta sistemului hidraulic care preia energie mecanica si o transforma in energie fluida sub forma de flux de ulei. Aceasta energie mecanica este preluata din ceea ce se numeste primul motor printr-o forta de rotire, sau direct de la motorul vehiculului. Fara aceasta componenta vitala pentru utilajul tau, acesta nu ar putea rula conform. Asadar, priveste cu atentie spre orice posibile simptome ale defectiunii si apeleaza intotdeauna doar la furnizorul tau de incredere!

O pompa hidraulica Komatsu 840120015 este o componenta complexa si fiabila!
Fiabila, rezistenta si compacta, aceasta pompa este alegerea ideala pentru vehiculul tau! Te vom indemna, insa, sa ai mare grija la aspectele legate de mentenanta si montaj. Este important sa verifici directia de rotatie, chiar inainte de a instala piesa!

Calitate inainte de toate!
Exista o multitudine de aspecte care influenteaza si definesc starea afacerii tale. Achizitiile de piese de schimb sunt o parte importanta, dar nu singura. Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara! O pompa hidraulica Komatsu 840120015 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect! O pompa hidraulica Komatsu 840120015 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Prinderea prin 2 gauri de 12mm, la 105mm, ghidaj cu diametrul de 82mm
• Ax de angrenare de 18,5mm cu 11 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura