Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set garnituri cilindru boom buldoexcavator Komatsu WB98A-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB98A-2
Cod produs
8F7CR2VG-AS
Out Of stock
Descriere
Ne-am unit ideile si am reusit sa dam forma si sens acestui univers tehnic in care orice muncitor este bine primit! Ca sa ne asiguram ca succesul va fi garantat, l-am aprovizionat cu cele mai moderne piese si am implementat servicii de actualitate care sa serveasca intereselor clientilor nostri! Acest set garnituri buldoexcavator Komatsu WB98A-2 este o alta contributie la imbogatirea colectiei de bijuterii tehnice!
Ne asiguram ca promovam produse de calitate superioara care sa-si aiba provenienta in cele mai renumite ateliere tehnice! Piesele din depozitul nostru sunt slefuite de cei mai priceputi ingineri, din materiale premium! Ne dorim sa-ti ajutam afacerea sa creasca, asa ca inainte de toate, adu-ti utilajul aici! Stim exact ce tratament sa-i aplicam!

Noul set garnituri buldoexcavator Komatsu WB98A-2 va rezista in orice conditii!
Prin aceasta alegere, te-ai asigurat ca investitia ta nu se va duce pe apa sambetei si ca noi promovam si livram calitatea la fiecare pas. Acest set etanseaza uleiul hidraulic in interiorul cilindrului si o face pe o durata indelungata de timp!

Informatia te ajuta sa avansezi!
Credeai ca te lasam de izbeliste? Ajuta-ti afacerea alegand sa te informezi ca la carte si primeste cateva sfaturi! Alaturi de operatorii nostri vei avea raspuns la orice nelamurire, ti se vor impartasi cateva detalii legate de intretinerea utilajului, vei primi cele mai bune indicatii cu privire la momentul montajului si sugestii care mai de care ce te vor ajuta in intreprinderea activitatii!

Livrare
Sustinem si livram eficienta pana la capat! De asta, acest set garnituri buldoexcavator Komatsu WB98A-2 va ajunge la tine in doar 24 de ore, de vreme ce ai palsat comanda pe site! Ne organizam si iti trimitem produsul mult dorit pentru a-ti relua activitatea!

Montaj
Cand vine vorba de montaj, trebuie sa te gandesti ca este un pas complex care trebuie realizat intr-o maniera profesionala! Tehnica improvizatiei este tentanta insa nu te lasa pacalit! Tine la investitia ta si cere ajutorul unui specialist care va folosi tehnica sa profi si va asambla piesa la sigur! Nu risca sa-i compromiti calitatea!

Specificatii

• 13 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura