Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa hidraulica Komatsu 840270021

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
N9IF2YR8-RA
Out Of stock
Descriere
O pompa hidraulica Komatsu 840270021 este o piesa de rezistenta in intreg angrenajul ce asigura o buna functionare pentru vehiculul tau! Fabricata de Casappa, aceasta pompa hidraulica este o sursa mecanica de energie care transforma puterea mecanica in energie hidraulica: energie hidrostatica adica debit, presiune. Genereaza debit cu suficienta putere pentru a depasi presiunea indusa de sarcina la iesirea pompei.

Evident, fara o pompa hidraulica in perfecta stare si perfect compatibila cu utilajul tau, acesta nu va putea functiona. Te invitam sa afli care produs este cel perfect ales pentru vehiculul tau. Iar ca sa simplificam lucrurile, iti punem la dispozitie o intreaga echipa de consultanti, pregatiti sa iti ofere raspunsuri! Apeleaza-ne chiar acum, la oricare dintre numerele de telefon afisate!

O pompa hidraulica Komatsu 840270021 te va impresiona!
Fiabila, rezistenta si compacta, aceasta pompa este alegerea ideala pentru vehiculul tau! Te vom indemna, insa, sa ai mare grija la aspectele legate de mentenanta si montaj. Este important sa verifici directia de rotatie, chiar inainte de a instala piesa!

Sisteme si parti pentru utilaje in fruntea clasamentului!
Exista o multitudine de aspecte care influenteaza si definesc starea afacerii tale. Achizitiile de piese de schimb sunt o parte importanta, dar nu singura. Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara! O pompa hidraulica Komatsu 840270021 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect! O pompa hidraulica Komatsu 840270021 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Prinderea prin 2 gauri de 12mm, la 105mm, ghidaj cu diametrul de 82mm
• Ax de angrenare de 18,5mm cu 11 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura