Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra T121

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra
Cod produs
IFTBXHP9-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment pivot tractor Valtra T121 este compatibila cu Valtra T121C si cu Valtra T121H si este una dintre piesele de incredere care are rolul de a absorbi frecarea dintre cele doua parti in miscare, folosind o miscare de alunecare.
Exteriorul acestei componente a rulmentului este unul cilindric, iar ea se poate inlocui separat de rulment. Cand cauti o piesa de incredere, de calitate, rezistenta si durabila pentru utilajul tau, indreapta-ti privirea asupra acestei camasi rulment!

Respectul nostru pentru tine este oglindit in calitatea pieselor pe care ti le furnizam, dar si in serviciile conexe pe care le oferim, de consultanta de specialitate, livrare rapida si garantiile prezente.
Stim deja ca esti interesat ca utilajul tau sa ruleze optim pentru mult timp, stim si ca vrei sa investesti in calitatea pieselor de schimb, pentru ca stim cat de importanta e munca ta pentru tine.

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra T121 este solutia ideala!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau!
Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra T121 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Sisteme si parti pentru utilaje in fruntea clasamentului!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

Achizitionand aceasta camasa rulment pivot Valtra T121 vei primi, alaturi de ea si toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra T121 va ajunge la tine iute ca gandul! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!
Livrarea produselor noastre se face corect si rapid! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente stresante!

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura