Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata planetara pentru buldoexcavator Terex 970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 970
Cod produs
PO84YCN7-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta saiba danturata planetara buldoexcavator Terex 970 nu ar trebui sa lipseasca din structura utilajului tau! Desi este o piesa de schimb de mici dimensiuni, si aceasta saiba danturata contribuie la buna functionare a utilajului. Impreuna, piesele de schimb alcatuiesc un intreg, conferindu-i utilajului puterea si energia de care are nevoie.
Mai mult, piesele de schimb sunt complementare, sustinandu-se reciproc, in timpul activitatilor. Atunci cand una dintre ele incepe sa se uzeze, trebuie sa actionezi din timp si sa o inlocuiesti!

Inca de la inceput, noi am ales sa colaboram cu furnizori de incredere care sa ne ofere doar ceea ce este mai bun. Astfel, piesele noastre de schimb au fost fabricate intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde. Alege, cu grija, cand vine vorba de utilajul tau! Acesta merita doar piese de schimb calitative, puternice si performante. Nu amana si ofera-i acestuia ajutoare de nadejde, pe care sa se poata baza, oricand si oriunde!

Aceasta saiba danturata planetara buldoexcavator Terex 970 nu te va dezamagi!
Fiecarei piese de schimb i-a fost atribuit un rol in ceea ce priveste functionarea eficienta a utilajului. Totul se intampla ca intr-o piesa de teatru! Astfel, o saiba danturata planetara buldoexcavator Terex 970 prezinta urmatoarele responsabilitati:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;
In plus, aceasta poate fi montata atat la puntea din fata, cat si la punta din spate.

Poti conta pe ajutorul nostru, oricand si oriunde!
Ne dorim sa va mearga bine, atat tie, cat si utilajului pe care il detii. Tocmai din acest motiv, inca de la inceput, noi am infiintat serviciul gratuit de consultanta.
Nu trebuie sa iti mai faci griji atunci cand problemele nu vor sa-ti lase afacerea in pace. Alaturi de noi, beneficiezi de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe retelele sociale!

O astfel de saiba danturata planetara buldoexcavator Terex 970 prezinta un certificat de garantie, valabil 6 luni. Piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica? Apeleaza la certificatul sau de garantie.

Aceasta saiba danturata planetara pentru buldoexcavator Terex 970 va ajunge la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui curier. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.
Daca timpul nu iti permite sa astepti, sa stii ca ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici singur piesa de schimb!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos si important. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Orienteaza-te catre specialistii din domeniu. Mai mult, poti apela si la ajutorul nostru. Te vom ghida catre o echipa de mecanici foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice
• 47x54mm
• 13 dinti
• Grosime 3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura