Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra 8450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 8450 8450E
Cod produs
V8EQY6C1-RA
Out Of stock
Descriere
Daca simti vibratii care inainte nu erau acolo, sau daca auzi un zgomot ciudat al fierului, este posibil ca aceste simptome deranjante sa fie cauzate de o camasa rulment care trebuie schimbata. Iti propunem sa achizitionezi aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra 8450 care este compatibila cu Valtra 8450E si pe care o vei gasi in depozitul nostru, la o oferta dintre cele mai bune!

Aceasta piesa are un rol important pentru utilajul tau, pentru rulment! Rulmentul asigura transferul de greutate al tractorului catre rotile acestuia. Camasa rulmentului ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme.
Aceasta componenta utila a rulmentului este cea care il imbraca, iar pe suprafata sa se vor invarti bilele.

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra 8450 este o varianta fiabila!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau! Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra 8450 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Facem totul pentru clientii nostri!
O consultanta gratuita - fiindca produsele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj.

Daca vei achizitiona camasa rulment pivot Valtra 8450 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Ai nevoie de certificari scrise, care sa iti demonstreze, negru pe alb, conformitatea articolelor achizitionate!

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra 8450 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Vei avea parte de o livrare rapida, cu manipularea grijulie a produsului!

Un mester cu pricepere si indemanare, care va monta corect piesa de schimb achizitionata de tine, se va asigura ca lucrul este dus la bun sfarsit si astfel utilajul tau va rula ca uns! Alege un montaj executat ca la carte!

Specificatii tehnice

• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura