Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra 8350

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 8350 8350HI
Cod produs
O629RYBU-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta rezistenta camasa rulment pivot tractor Valtra 8350 este compatibila cu Valtra 8350HI si este o piesa necesara utilajului tau, iar noi te indemnam sa ii acorzi putina atentie.
Ce este aceasta camasa rulment si de ce este important sa te asiguri ca tractorul tau beneficiaza de una in perfecta stare si perfect compatibila? Ei bine, o camasa rulment este componenta a rulmentului, ce ii asigura protectie acestuia. Avand structura exterioara cilindrica, ea va asigura o miscare prin alunecare, fara ca tu sa resimti vibratii, sau sa auzi zgomotul de „fier pe fier”.
Este important sa stii ca ea se poate schimba separat de rulment, iar tu poti opta pentru dimensiunile exterioare perfecte nevoilor tale! Apeleaza-ne chiar acum si afla toate detaliile tehnice!

Cu aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra 8350 utilajul ruleaza perfect!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau!
Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra 8350 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Cele mai bune si fiabile produse la un click distanta!
O consultanta gratuita - fiindca produsele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj.

Daca vei achizitiona camasa rulment pivot Valtra 8350 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Ai nevoie de certificari scrise, care sa iti demonstreze, negru pe alb, conformitatea articolelor achizitionate!

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra 8350 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Vei avea parte de o livrare rapida, cu manipularea grijulie a produsului!

Un mester cu pricepere si indemanare, care va monta corect piesa de schimb achizitionata de tine, se va asigura ca lucrul este dus la bun sfarsit si astfel utilajul tau va rula ca uns! Alege un montaj executat ca la carte!

Specificatii tehnice

• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura