Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra 6250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 6250 6250HI
Cod produs
C3LE45SR-RA
Out Of stock
Descriere
Trebuie sa stii ca la noi toate echipamentele propuse asigura performante bune pe termen lung, chiar si in cele mai dure conditii de functionare. O camasa rulment pivot tractor Valtra 6250 este compatibila cu Valtra 6250HI si este una dintre piesele de incredere care are rolul de a absorbi frecarea dintre doua parti in miscare folosind o miscare de alunecare.

Suntem activi in mod constant in sustinerea ta si cea a muncii tale, cat si in dezvoltarea depozitului nostru de piese de schimb! Vrem sa ne orientam mereu spre perfectionarea propunerilor si ofertelor noastre, pentru a face serviciile oferite mai fiabile si eficiente.
De la echipamente mai vechi si pana la cele noi si modernizate, de la intretinerea utilajelor si sfaturi legate de mentenanta acestora, noi vom oferi cel mai bun randament al investitiilor tale.

Alege aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra 6250 si nu vei regreta!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau! Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra 6250 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Colaborarea cu noi, o sansa in plus pentru tine!
Ce iti propunem noi? O consultanta gratuita, un acces nelimitat si neingradit la informatii si suport pentru tine, pas cu pas! Pentru ca ne place sa credem ca suntem o familie - familia pieselor de schimb pentru utilaje!

Daca vei achizitiona camasa rulment pivot Valtra 6250 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Facem totul pentru ca tu sa fii multumit, de la A la Z!

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra 6250 este piesa dorita? Te asteptam sa o achizitionezi, simplu si rapid! Ai posibilitatea si sa depui o cerere, sau ne poti apela la oricare dintre numerele de telefon afisate! Livrarea este foarte importanta pentru tine, iar noi ne dam tot interesul ca tu sa primesti produsul dorit extra repede!

Montajul corect executat este, in realitate, o parte vitala a mentenantei. Trebuie sa te asiguri si ca piesele de schimb achizitionate sunt montate exemplar! Doar asa stii clar ca utilajul tau va rula perfect!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura