Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra 355

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 355
Cod produs
6W5JN0VQ-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment pivot tractor Valtra 355 este un accesoriu perfect pentru masinaria ta, care te va surprinde cu calitatile sale! Atunci cand investesti in articole de calitate, pregatite sa sustina munca eficace a utilajului tau, gestul tau asigura viitorul lucrului si siguranta afacerii tale! Iata ca vehiculul de care dispui are nevoie sa ii fie asigurate piesele de uzura conforme si perfect compatibile! Asa se intampla si in cazul acestei camasi rulment, piesa care inveleste si protejeaza rulmentul, avand partea exterioara cilindrica.

Articolul formeaza practic rulmentul, avand totusi atuul posibilitatii de a fi schimbat separat. Poti opta pentru diferite dimensiuni ale camasii rulment, in functie de angrenajul pe care aceasta va veni asamblata. Pentru a descoperi cu exactitate care sunt variantele optime si perfect compatibile cu vehiculul tau, ne poti apela la oricare dintre numerele afisate! Suntem mai mult decat bucurosi sa te ajutam!

Camasa rulment pivot tractor Valtra 355 este alegerea ta?
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau! Camasa rulment pivot pentru tractor Valtra 355 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Consultanta gratuita este beneficiul tau!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri aditionale. Pentru noi, faptul ca oferim o consultanta gratuita ne propune ca fiind prietenii de incredere ai pieselor de schimb pentru utilaje.

Este important pentru tine sa fii mereu asigurat! Cum? De exemplu, daca vei achizitiona camasa rulment pivot Valtra 355 trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Aceasta camasa rulment pivot tractor Valtra 355 este o alegere perfecta pentru utilajul tau. Daca esti hotarat sa o achizitionezi, sau daca ai nevoie de extra informatii, ne poti apela oricand. Dar vrem sa te asiguram ca livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp! Ai posibilitatea si sa depui o cerere, iar noi vom fi prompti, ca de fiecare data!

Montajul corect realizat face toata diferenta! De ce sa pierzi timp pretios, tinandu-ti utilajul din reparatie in reparatie? De ce sa te coste mai mult decat trebuie? De ce sa ai parte de atata stres? Afla care sunt meseriasii de incredere din zona ta si apeleaza la serviciile lor!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura