Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Massey Ferguson 3075

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 3075
Cod produs
8WMY36HK-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment pivot Massey Ferguson 3075 este o piesa de uzura extrem de importanta, care faciliteaza miscarea prin alunecare a unui rulment, protejandu-l pe acesta. Deoarece metalul din acesti rulmenti este mult mai putin rezistent decat cel folosit la realizarea camasii lui, rulmentul se va uza mai degraba decat aceasta.
Iata, asadar, piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare optima, dar daca inca nu esti convins, sau ai nevoie de suport tehnic, te asteptam sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate! Vei intalni aici, in cadrul companiei noastre, o echipa faina, tanara, care va fi dornica sa te ajute, orice problema ai intampina! Astfel, nu intarzia sa alegi si tu sa accesezi produse de calitate, la preturi de nerefuzat!

Camasa rulment pivot Massey Ferguson 3075 - perfecta pentru tractorul tau!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau!
Camasa rulment pivot pentru tractor Massey Ferguson 3075 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Piese de calitate - utilaje care ruleaza perfect!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

O asemenea camasa rulment Massey Ferguson 3075 nu vine singura la tine, ci insotita de toata documentatia necesara! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Atunci cand afirmam ca oferim un pachet complet, ne tinem de promisiune!

Livrarea este foarte importanta pentru tine, iar noi ne dam tot interesul ca tu sa primesti produsul dorit super repede! Aceasta camasa rulment pivot Massey Ferguson 3075 va porni catre tine in compania celor mai rapizi si seriosi curieri! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Iti propunem ferm, ca de fiecare data, sa nu faci compromisuri care pot afecta buna functionare a utilajului tau! Acorda importanta unui montaj de calitate! Doar asa te poti asigura ca investitia in piesa de schimb este dusa pana la capat!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura