Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Massey Ferguson 4265

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 4265
Cod produs
V0RNWLTO-RA
Out Of stock
Descriere
O asemenea camasa rulment pivot Massey Ferguson 4265 este o varianta extraordinara pentru tractorul tau. De ce spunem asta? Producatorii ei te asigura inca de la inceput de calitatea de netagaduit a piesei. Cand au fabricat articolul, acestia au folosit doar materiale de o inalta calitate pentru o mai buna rezistenta. Produsul te asigura ca ai cea mai buna piesa pentru a facilita miscarea liniara intre doua parti. Rulmentii trebuie sa aiba in componenta lor si aceasta camasa care reduce vibratiile prin absorbtia frecarii dintre doua parti in miscare. Fiindca materialul din care este realizat un rulment este mai putin dur, camasa rulment este vitala in buna functionare a intregului angrenaj. Iata, asadar, o piesa care te poate asigura de rulajul optim al utilajului tau!

Camasa rulment pivot Massey Ferguson 4265 este alegerea perfecta pentru tractorul tau!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau! Camasa rulment pivot pentru tractor Massey Ferguson 4265 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Piesele de schimb din depozitul nostru te asteapta!
Consultanta gratuita oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Aceasta camasa rulment Massey Ferguson 4265 nu vine singura la tine, ci insotita de toata documentatia necesara! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Atunci cand afirmam ca oferim un pachet complet, ne tinem de promisiune!

Livrarea este foarte importanta pentru tine, iar noi ne dam tot interesul ca tu sa primesti produsul dorit super repede! Aceasta camasa rulment pivot Massey Ferguson 4265 va porni catre tine in compania celor mai rapizi si seriosi curieri!
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Iti propunem ferm, ca de fiecare data, sa nu faci compromisuri care pot afecta buna functionare a utilajului tau! Acorda importanta unui montaj de calitate! Doar asa te poti asigura ca investitia in piesa de schimb este dusa pana la capat!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura