Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Massey Ferguson 294

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson
Cod produs
NMBOLH12-E
Out Of stock
Descriere
Aceasta camasa rulment pivot Massey Ferguson 294 se va dovedi piesa ideala pentru utilajul tau. Rezistenta si durabila, o astfel de camasa rulment pivot nu te va lasa la greu! A fost fabricata dintr-un material dur, de inalta calitate, asa ca nu va face decat sa confirme asteptarile clientilor ce o achizitioneaza.

O asemenea piesa este un reper de incredere, din gama de top, ideal pentru a asigura o functionare perfecta pentru tractorul tau! Daca inca nu te-ai hotarat si ai mai vrea ceva detalii, cere o oferta! Hai sa ne auzim la unul dintre numerele de telefon afisate pe site-ul nostru. Si vei primi piesa compatibila utilajului tau in cel mai scurt timp!

Serveste-te cu tot ce e mai bun din depozitul nostru!
O asemenea camasa rulment pivot pentru tractor Massey Ferguson 294 are un rol extrem de important pentru utilajul tau. Se monteaza pe punte fata. Rulmentul ce are nevoie de ea asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. In stare buna, acesta ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme.

Bine lubrifiati, rulmentii vor ajuta si la reducerea consumului de combustibil! Camasa rulment este cea care sustine toata aceasta actiune a rulmentului. Ea imbraca rulmentul, iar pe suprafata sa se invartesc bilele. E simplu! Cumperi o astfel de piesa calitativa si asiguri buna functionare a utilajului tau! Totul incepe de la cele mai mici detalii!

Te asteptam sa revii iar si iar! Piesele noastre merita atentia ta!
In general, atunci cand ai hotarari importante de luat, sau cand ai nevoie de simple informatii specifice din zona tehnica, echipa noastra este un suport excelent! Alaturi de oamenii nostri iti poti cunoaste mai bine activitatea si poti interveni cu solutii cheie pentru cresterea eficientei! Acesti tineri angajati ai nostri, care sunt pasionati de domeniul tehnic, la fel ca si tine, stiu sa-ti pretuiasca timpul si au interesul sa-ti inteleaga nevoile si sa actioneze rapid pentru ele.

Garantia care te va asigura ca orice situatie va fi remediata rapid o primesti in acelasi pachet. Ea este valabila 6 luni.

Inca unul dintre motivele pentru care clientii prefera serviciile noastre este ca expediem piesele rapid, intelegand nevoia urgenta de remediere a defectiunilor. Apeleaza-ne sau depune o cerere pe site! O asemenea camasa rulment pivot Massey Ferguson 294 poate fi livrata in zona ta, in cel mai scurt timp, cu plata ramburs. Sau poate fi ridicata personal, direct din sediul nostru!

Serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei a fost infiintat pentru a-ti oferi intr-un singur loc raspunsul la toate problemele mecanice cu care te confrunti. Mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa la punctul de lucru al utilajului si pot efectua in cel mai scurt timp toate reparatiile necesare. Apeland la acest serviciu, vei economisi resurse si timp si iti vei putea relua activitatea fara intarzieri suplimentare sau intreruperi.
Contacteaza acum departamentul nostru tehnic pentru informatii suplimentare!

Specificatii tehnice

forma conica
48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura