Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Massey Ferguson 4355

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 4355
Cod produs
GPHWKM8O-RA
Out Of stock
Descriere
Pentru ca vrei rezistenta si fiabilitate, acum iti prezentam aceasta camasa rulment pivot Massey Ferguson 4355 gata sa ofere tot suportul ei pentru bunul mers al tractorului tau! O gasesti la noi pe stoc, in depozit, alaturi de mii de alte produse, asa ca te invitam sa ne contactezi!
Ai face orice pentru ca tractorul tau sa functioneze perfect, nu-i asa? Atunci stii ca nu poti sa alegi pentru el decat cele mai bune consumabile si piese de schimb. O astfel de piesa este si aceasta camasa rulment, un produs realizat din materiale de top, la cele mai inalte standarde de calitate, astfel incat utilajul tau sa functioneze impecabil, iar tu sa fii incantat de aceasa alegere.
Te asteptam in lumea pieselor de schimb de buna calitate!

Camasa rulment pivot Massey Ferguson 4355 este alegerea perfecta!
Iti recomandam sa alegi acest produs realizat din cele mai durabile materiale, pentru a te asigura de bunul mers al vehiculului tau! Camasa rulment pivot pentru tractor Massey Ferguson 4355 se va monta pe puntea fata, fiind o piesa de schimb de care, cu siguranta, vehiculul tau are nevoie!

Consultanta gratuita in fiecare clipa!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Daca vei achizitiona o astfel de camasa rulment Massey Ferguson 4355 vei fi asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Aceasta camasa rulment pivot Massey Ferguson 4355 este o piesa grozava pentru utilajul tau. Daca esti decis in a o achizitiona, poti sa depui o cerere pe site. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Montajul este cheia succesului, fara de care nu te poti bucura nici de calitatile piesei achizitionate, nici de un rulaj optim al utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaje ca la carte!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura