Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pinion atac tractor Massey Ferguson 294

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 294
Cod produs
FVODI483-E
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment Massey Ferguson 294 este un produs fiabil si stabil, care ofera tot suportul sau pentru ca vehiculul tau sa ruleze optim, vreme indelungata! Sa stii ca te asteptam pregatiti! Echipa noastra de specialisti in domeniu iti sta la dispozitie. Firul fiecarui telefon e rosu, nu contenim sa raspundem tuturor intrebarilor, sa oferim toate resursele si cunostintele noastre, pentru ca tu sa fii mereu informat corect!

Asteptam apelul tau pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere! Satisfactia clientului nostru este prioritara pentru noi. Poti primi indrumari privind piesa potrivita, mentenata, montaj. Iti suntem alaturi, ca de fiecare data!

Articole premium la fiecare pas!
O asemenea componenta se va monta pe punte fata. Camasa rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson 294 sustine intreaga actiune a respectivului rulment. Este componenta care imbraca rulmentul, pe suprafata sa interioara invartindu-se bilele.
Ai astfel un rulment care functioneaza bine, pentru ca ai prevenit un joc axial al axului/ pinionului. Iar daca axul este in pozitia buna, si dantura calca corect, dintii grupului conic sunt si ei in siguranta, ai o buna functionare.
E atat de simplu - cumperi de aici o camasa rulment calitativa si protejezi angrenaje cu mult mai costisitoare!

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri!
Beneficiaza si tu de suport tehnic si consultanta gratuita, in fiecare zi, la fiecare pas. Am implementat acest mecanism pentru a fi aproape de clientul nostru, cate vreme orientarea noastra a fost mereu pro activa, venind inspre nevoile tale!

Garantii incluse pentru fiecare produs? La noi este o regula! O camasa rulment Massey Ferguson 294 vine insotita de toata documentatia necesara! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Aceasta camasa rulment Massey Ferguson 294 va fi livrata catre tine in cel mai scurt timp posibil! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al afacerii tale! Montajul este o actiune foarte importanta! Doar un montaj bun face ca lucrurile sa mearga struna!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura