Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pinion atac tractor Massey Ferguson 393

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 393
Cod produs
WQ8JYUX7-RA
Out Of stock
Descriere
Ai ales foarte bine! O astfel de camasa rulment Massey Ferguson 393 este compatibila cu Massey Ferguson 393LX, cu Massey Ferguson 393S si cu Massey Ferguson 393TLX - este un articol calitativ de care ai nevoie pentru buna desfasurare de forte a utilajului tau. Poate ca nu pare asa important la prima vedere, dar iti recomandam sa tratezi si aceasta achizitie cu interes.

Mai ai nelamuriri, inca nu te-ai hotarat? Asteptam atunci apelul tau, ca sa vedem ce detalii despre acest produs te intereseaza. Daca insa stii ca este piesa cautata, afla ca esti la un click distanta de ea si deja te poti gandi la montajul ei, in cel mai scurt timp.

Articole si servicii de top!
O asemenea componenta se va monta pe punte fata. Camasa rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson 393 sustine intreaga actiune a respectivului rulment. Este componenta care imbraca rulmentul, pe suprafata sa interioara invartindu-se bilele. Ai astfel un rulment care functioneaza bine, pentru ca ai prevenit un joc axial al axului pinionului. Iar daca axul este in pozitia buna, si dantura calca corect, dintii grupului conic sunt si ei in siguranta, ai o buna functionare.
E atat de simplu - cumperi de aici o camasa rulment calitativa si protejezi angrenaje cu mult mai costisitoare!

O colaborare excelenta!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

Iti oferim garantia produselor pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta! O camasa rulment Massey Ferguson 393 vine insotita de toata documentatia necesara! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Noua ne place sa fim implicati pana la capat, asa ca dorim sa te informam ca vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! O camasa rulment Massey Ferguson 393 va fi livrata catre tine in cel mai scurt timp posibil! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune foarte importanta! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al afacerii tale!

Specificatii tehnice

• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura