Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pinion atac tractor Massey Ferguson 384

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 384
Cod produs
RV8527WK-E
Out Of stock
Descriere
Cumpara cu toata increderea aceasta camasa rulment Massey Ferguson 384 - este compatibila cu Massey Ferguson 384F si cu Massey Ferguson 384S si te surprinde, fiind o piesa de schimb de o notabila calitate, gata sa iti demonstreze ce inseamna investitii reusite, care asigura viitorul!

Poti afla mai multe despre ce inseamna investitii sigure de la unul dintre consultantii nostri! Asteptam apelul tau ca sa depasim impreuna orice problema tehnica a aparut in activitatea ta! Suntem la un telefon distanta de tine. Ne poti contacta pentru a primi indrumarea potrivita in a alege piesele de schimb necesare pentru utilajele tale, pentru un montaj corect sau mentenanta.

Produse excelente, servicii de top!
O asemenea componenta se va monta pe punte fata. Camasa rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson 384 sustine intreaga actiune a respectivului rulment. Este componenta care imbraca rulmentul, pe suprafata sa interioara invartindu-se bilele.
Ai astfel un rulment care functioneaza bine, pentru ca ai prevenit un joc axial al axului pinionului. Iar daca axul este in pozitia buna, si dantura calca corect, dintii grupului conic sunt si ei in siguranta, ai o buna functionare.
E atat de simplu - cumperi de aici o camasa rulment calitativa si protejezi angrenaje cu mult mai costisitoare!

O minune de serviciu!
Ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Pentru noi, faptul ca oferim o consultanta gratuita ne propune ca fiind partenerii tai de incredere!

Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate! Aceasta camasa rulment Massey Ferguson 384 vine insotita de toata documentatia necesara! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea produselor noastre se face corect si rapid! Camasa rulment Massey Ferguson 384 va fi livrata catre tine in cel mai scurt timp posibil! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Asigura-te ca montajul pieselor de schimb achizitionate este executat corect. Doar in acest fel te vei putea bucura de rezultatele spectaculoase ale produselor de calitate montate!

Specificatii tehnice

• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura