Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Massey Ferguson 240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson
Cod produs
F1CRXHUS-E
Out Of stock
Descriere
Avem pe rafturi, asa ca vei gasi aici oricand ai avea nevoie, aceasta camasa rulment pivot Massey Ferguson 240 prezentata si in imagini!
De ce te asteapta pe rafturile noastre, alaturi de mii si mii de alte piese si accesorii, pentru toate categoriile de utilaje? Pentru ca a trecut cu brio testul calitatii, iar in oferta noastra are si un pret dintre cele mai bune.

Daca te-ai hotarat si este piesa cautata, bucura-te si plaseaza comanda, intrucat la noi si timpul de livrare va fi minim. Daca inca nu esti lamurit pe deplin, asteptam apelul tau la oricare dintre numerele de telefon afisate si suntem alaturi de tine, ca sa faci o alegere dintre cele mai bune pentru tractorul tau.

Concentreaza-te pe produse care merita atentia ta! Contacteaza-ne!
Vei monta aceasta piesa pe punte fata. O asemenea camasa rulment pivot pentru tractor Massey Ferguson 240 are un rol extrem de important pentru utilajul tau: rulmentul asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. In stare buna, acesta ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme.

Daca sunt bine lubrifiati, rulmentii ajuta si la reducerea consumului de combustibil! Camasa rulment este cea care sustine toata aceasta actiune a rulmentului. Ea imbraca rulmentul, iar pe suprafata sa se invartesc bilele. Iata cum te poti asigura de buna functionare a utilajului tau, incepand de la cele mai mici detalii!

Serviciile si produsele de calitate fac mereu diferenta!
Gandeste-te ca utilajul tau are nevoie de un sezon intreg de forta! Poti sustine puterea lui, prin deciziile pe care le iei! Daca nu lasi defectiunile sa te copleseasca, vei obtine rezultate excelente in fiecare zi! Vei scapa de intreruperi! Te rugam sa iei legatura cu noi atunci cand treci prin dificultati! Iti oferim nu doar piese, ci si informatii utile, si iti vei mentine utilajele functionale! Sa eviti intreruperile de la munca si sa economisesti pe termen lung este un lucru excelent pentru tine si pentru afacerea ta!

Pentru aceasta camasa rulment, vei primi de la noi un certificat de garantie care expira dupa 6 luni de la data facturarii. Daca observi un defect care poate fi pus pe seama producatorului, da-ne un semn imediat si iti vom schimba componenta.

Serviciul de livrare rapida pare a fi conceput special pentru tine. Atunci cand te confrunti cu o defectiune, e important ca situatia sa se rezolve cat mai urgent. Asadar, aceasta camasa rulment pivot Massey Ferguson 240 poate ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii.
Contacteaza-ne! Gasesti numerele noastre de contact afisate pe site sau treci pe la noi!

Nu are cine sa te ajute la montaj? Suntem pregatiti cu tot ceea ce este nevoie pentru a iti asigura un montaj profesionist, asa ca nu ezita sa ne contactezi, si nu doar pentru acest montaj, caci avem specialisti pentru fiecare tip de manopera si componenta a utilajului tau.
Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice

forma conica
48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura