Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot pentru tractor Massey Ferguson 164

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson
Cod produs
R0K1LUJH-E
Out Of stock
Descriere
Stii ce produs iti propunem acum spre achizitie? Aceasta camasa rulment pivot Massey Ferguson 164 - un produs extraordinar de fiabil si rezistent, un produs ce a fost fabricat ca sa reziste indelung!
De ce ai avea nevoie de ea? Probabil cea deja existenta s-a uzat. Sau, datorita unor socuri mecanice, chiar s-a spart.

Aceasta piesa din oferta noastra poate fi solutia reparatiei de acum, pentru ca a fost fabricata dintr-un aliaj metalic de inalta calitate. Asigura-te ca oferi necesarul de piese de calitate utilajului tau! O astfel de camasa rulment va contribui la o functionare perfecta a utilajului pe care il detii!

Daca stii ca este ceea ce cautai, perfect, va fi a ta in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii. Daca nu, e de ajuns sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon afisate pe site-ul nostru si aflam imediat, cu ajutorul tau, care ar fi reperul potrivit pentru utilajul tau!
Se poate monta si pe Massey Ferguson 164TF si pe Massey Ferguson 164TS

Orice piesa de care ai nevoie poate sa ajunga rapid la tine!
Vei monta aceasta piesa pe punte fata. O asemenea camasa rulment pivot pentru tractor Massey Ferguson 164 are un rol extrem de important pentru utilajul tau: rulmentul asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. In stare buna, acesta ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme.

Daca sunt bine lubrifiati, rulmentii ajuta si la reducerea consumului de combustibil! Camasa rulment este cea care sustine toata aceasta actiune a rulmentului. Ea imbraca rulmentul, iar pe suprafata sa se invartesc bilele. Iata cum te poti asigura de buna functionare a utilajului tau, incepand de la cele mai mici detalii!

Serviciile si produsele de calitate fac mereu diferenta!
Gandeste-te ca utilajul tau are nevoie de un sezon intreg de forta! Poti sustine puterea lui, prin deciziile pe care le iei! Daca nu lasi defectiunile sa te copleseasca, vei obtine rezultate excelente in fiecare zi! Vei scapa de intreruperi!
Te rugam sa iei legatura cu noi atunci cand treci prin dificultati! Iti oferim nu doar piese, ci si informatii utile, si iti vei mentine utilajele functionale! Sa eviti intreruperile de la munca si sa economisesti pe termen lung este un lucru excelent pentru tine si pentru afacerea ta!

Pentru aceasta camasa rulment, vei primi de la noi un certificat de garantie care expira dupa 6 luni de la data facturarii. Daca observi un defect care poate fi pus pe seama producatorului, da-ne un semn imediat si iti vom schimba componenta.

Serviciul de livrare rapida pare a fi conceput special pentru tine. Atunci cand te confrunti cu o defectiune, e important ca situatia sa se rezolve cat mai urgent. Asadar, aceasta camasa rulment pivot Massey Ferguson 164 poate ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii.
Contacteaza-ne! Gasesti numerele noastre de contact afisate pe site sau treci pe la noi!

Nu are cine sa te ajute la montaj? Suntem pregatiti cu tot ceea ce este nevoie pentru a iti asigura un montaj profesionist, asa ca nu ezita sa ne contactezi, si nu doar pentru acest montaj, caci avem specialisti pentru fiecare tip de manopera si componenta a utilajului tau.
Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice

forma conica
48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura