Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata McCormick 300175A2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick 300175A2
Cod produs
UKJMV276-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta saiba danturata McCormick 300175A2 este prezenta, oricand, in depozitul nostru! Esti pasionat de tot ceea ce tine de utilajul tau? Piesele de schimb sunt invaluite intr-o alura de mister, fiecare dintre ele ascunzand anumite secrete. Imaginea de ansamblu a unui utilaj este alcatuita dintr-o suita de piese de schimb care ii ofera acestuia sprijin pe tot parcursul activitatilor. Documenteaza-te inainte de a achizitiona piese de schimb pentru utilajul tau! Apeleaza-ne cu incredere!

Situatiile neplacute fac parte din viata noastra! Daca viata ar fi roz, nu am mai avea ce sa invatam. Incearca sa privesti problemele dintr-o alta perspectiva. Invata cate ceva din fiecare problema cu care te vei confrunta pe parcurs. Astfel, vei fi cu un pas inaintea situatiilor nefavorabile si vei sti cum sa gestionezi o situatie asemanatoare. Ai parte de tot suportul nostru!

Povestea din spatele pieselor de schimb
Utilajul reprezinta suma tuturor pieselor de schimb aflate in componenta sa. Fiecare piesa de schimb joaca un rol anume in buna functionare a utilajului, fiind responsabila de un segment diferit. Aceasta saiba danturata McCormick 300175A2 se monteaza intre surub si piulita, indeplinind mai multe functii:
• de protectie a zonei de strangere;
• de marire a suprafetei de contact;
• de siguranta impotriva desurubarii;

Istoria serviciului gratuit de consultanta
Suntem conectati solicitarilor tale! Inca de la inceput, am ales sa infiintam acest serviciu gratuit de consultanta pentru a raspunde prompt nevoilor tale. Stim cat de important este timpul pentru afacerea ta! Alaturi de noi, vei avea parte doar de castiguri. Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta beneficiezi de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi!

Acest model de saiba danturata McCormick 300175A2 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Contacteaza-ne telefonic sau completeaza o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta saiba danturata McCormick 300175A2 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu-ti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

Montarea unei piese de schimb reprezinta o etapa foarte importanta. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Au existat diverse situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza amatorilor. In plus, ne poti apela cu incredere! Avem o echipa foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:
• 47x54mm
• 13 dinti
• Grosime 3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura