Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba danturata Case 300175A2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 300175A2
Cod produs
XJMHE2SF-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de saiba danturata Case 300175A2 te asteapta nerabdatoare la noi in depozit! Prelucrata din materiale calitative, cu multa grija si atentie, aceasta piesa de schimb reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii. Pe rafturile din depozitul nostru, se odihnesc mii de piese de schimb, toate cu povesti diferite. Utilajul tau are nevoie de tot tacamul pentru a functiona la capacitate maxima. Daca ai nelamuriri cu privire la rolul unei piese de schimb, ne poti contacta!

Calitatea este o variabila considerabila atunci cand vine vorba de achizitionarea unei piese de schimb! Utilajul tau este diferit fata de celelalte, motiv pentru care trebuie sa fii foarte atent inainte de a achizitiona o piesa de schimb. Inca de la inceput, noi am ales sa colaboram doar cu furnizori de incredere care ne ofera doar ceea ce este mai bun. Gasesti la noi, piese de schimb pe masura utilajului pe care il detii!

Piesele de schimb si impactul acestora in viata utilajului
Fiecare piesa de schimb activeaza intr-un anumit segment. Concepute pentru a solutiona anumite probleme cu care s-ar putea confrunta utilajul, acestea au responsabilitati diferite. O saiba danturata Case 300175A2 are rolul de a proteja zona de strangere, de marire a suprafetei de contact sau de siguranta impotriva desurubarii.

Importanta serviciului gratuit de consultanta
Pentru noi, nevoile tale reprezinta o prioritate. Tinem la fiecare client care ne-a trecut pragul, incercand sa-i oferim o experienta placuta. Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta, te ghidam spre cele mai bune alegeri, ajutandu-te sa gasesti solutii potrivite pentru situatiile neplacute cu care te confrunti. Astfel, beneficiezi de:
• o identificare corecta;
• solutii personalizate in functie de tipul de utilaj;
• interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli;

Aceasta saiba danturata Case 300175A2 vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza prezenta unor defectiuni din fabrica. Este esential sa cunosti toate detaliile!

Vrei sa comanzi aceasta piesa de schimb? Pasii sunt simpli! O saiba danturata Case 300175A2 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat! Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu decizi!

Cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi doar catre specialistii in domeniu. Au existat situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori. Mai mult, ne poti contacta! Echipa noastra de mecanici este foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• 47x54mm
• 13 dinti
• Grosime 3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura