Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rola levier pentru miniincarcator Bobcat T750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T750
Cod produs
WE4NLR9C-RE
Out Of stock
Descriere
Nu te mai intrebi ce este o rola levier miniincarcator Bobcat T750 si cum functioneaza aceasta. Esti un cunoscator in universul utilajelor! Esti pasionat de tot ceea ce tine de utilajul pe care il detii? Alaturi de noi, vei descoperi atat informatii utile cu privire la piesele de schimb, cat si solutii/ sfaturi utile pentru problemele cu care te poti confrunta de-a lungul timpului. Rola levier face parte din categoria pieselor de schimb de transmisie, ajutand utilajul sa functioneze la capacitate maxima. Aceasta se monteaza la sistemul de manete.

Piesele de schimb se aseamana cu plantele. Pentru a creste mare si frumoasa, o planta are nevoie de apa, lumina si iubire. In ceea ce priveste o piesa de schimb, aceasta are nevoie de o intretinere ca la carte, asa cum sugereaza si producatorul. Inainte de inceperea activitatilor, verifica atent fiecare piesa de schimb pentru a evita aparitia unor situatii neplacute. Contacteaza-ne daca simti ca ceva nu functioneaza asa cum ar trebui.

Avem produse special concepute pentru utilajul tau!
Piesele de schimb au responsabilitati diferite, fiecare punandu-si amprenta asupra bunei functionari a utilajului. Astfel, o rola levier miniincarcator Bobcat T750 este o parte componenta a ansamblului levierului ce comanda hidromotoarele de mars.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Pentru noi, fiecare client este important. Nevoile tale si ale utilajului pe care il detii reprezinta o prioritate pentru noi. Tocmai din acest motiv, iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Astfel, alaturi de noi vei avea parte de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. De asemenea, raspundem prompt pentru ca stim cat de important este timpul pentru afacerea ta!

Aceasta rola levier pentru miniincarcator Bobcat T750 vine insotita de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este important sa cunosti toate detaliile.

Livram oriunde, cu drag! Pasii pentru a comanda o rola levier miniincarcator Bobcat T750 sunt foarte simpli. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul te preseaza si nu poti astepta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, este important sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mana amatorilor! Au existat situatii in care piesele s-au deteriorat prematur. In plus, ne poti contacta! Echipa noastra abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii.

Specificatii tehnice:
• Diametru = 22,2mm
• Latime = 13,6mm
• Lungime = 35,8mm
• Diametru filet: 9,4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura