Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rola levier pentru miniincarcator Bobcat T590

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T590
Cod produs
MVXNKUGQ-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta rola levier miniincarcator Bobcat T590 reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii! Noi credem ca va fi dragoste la prima vedere! De ce? Pentru ca aceasta piesa de schimb a fost prelucrata cu multa atentie si grija, din materiale calitative. Rola levier vine la pachet cu garantia ca va trece cu brio testul timpului. Ceea ce inseamna ca poti sta linistit, fara sa te gandesti ca utilajul tau s-ar putea sa cedeze fix cand iti este lumea mai draga. Suntem alaturi de tine!

Toti ne dorim sa fim cei mai buni in domeniul in care ne desfasuram activitatea! Drumul catre succes poate fi lung si anevoios. Dar noi suntem aici ca sa te ajutam! In depozitul nostru, vei gasi o gama variata de piese de schimb, la o calitate superioara. Investeste in viitorul utilajului tau, oferindu-i piese performante. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!
Piesele de schimb au responsabilitati diferite, fiecare punandu-si amprenta asupra bunei functionari a utilajului. Astfel, o rola levier miniincarcator Bobcat T590 este o parte componenta a ansamblului levierului ce comanda hidromotoarele de mars.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Pentru noi, fiecare client este important. Nevoile tale si ale utilajului pe care il detii reprezinta o prioritate pentru noi. Tocmai din acest motiv, iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Astfel, alaturi de noi vei avea parte de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. De asemenea, raspundem prompt pentru ca stim cat de important este timpul pentru afacerea ta!

Aceasta rola levier pentru miniincarcator Bobcat T590 vine insotita de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica - valabil 6 luni. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este important sa cunosti toate detaliile.

Livram oriunde, cu drag! Pasii pentru a comanda o rola levier miniincarcator Bobcat T590 sunt foarte simpli. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul te preseaza si nu poti astepta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, este important sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mana amatorilor! Au existat situatii in care piesele s-au deteriorat prematur. In plus, ne poti contacta! Echipa noastra abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii.

Specificatii tehnice:
• Diametru = 22,2mm
• Latime = 13,6mm
• Lungime = 35,8mm
• Diametru filet: 9,4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura