Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rola levier pentru miniincarcator Bobcat S220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S220
Cod produs
4FM0AUGS-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta rola levier miniincarcator Bobcat S220 este cireasa de pe tort din depozitul nostru! Prelucrata dintr-un aliaj dur, aceasta piesa de schimb vine la pachet cu garantia ca va rezista la exploatare intensa. In domeniul in care tu activezi, calitatea face diferenta! Dotat cu piese de schimb performante, utilajul tau va fi pregatit sa cucereasca lumea alaturi de tine. Astfel, tu vei lucra linistit, fara stres si griji.

Piesele de schimb nu sunt facute sa reziste o vesnicie. Daca nu le acorzi atentie constant, asa cum sugereaza si producatorul, acestea pot ceda fix in momentul in care nu te astepti. Programeaza periodic revizii pentru miniincarcatorul tau pentru a evita aparitia unor situatii neplacute. In ceea ce priveste piesele de schimb, verifica-le inainte de inceperea activitatilor pentru a constata care dintre ele se confrunta cu mici probleme.

Utilajul tau merita cele mai bune produse de pe piata!
Piesele de schimb au responsabilitati diferite, fiecare punandu-si amprenta asupra bunei functionari a utilajului. Astfel, o rola levier miniincarcator Bobcat S220 este o parte componenta a ansamblului levierului ce comanda hidromotoarele de mars.

Beneficii peste beneficii si o super echipa
Tinem la tine si la utilajul pe care il detii! Tocmai din acest motiv, am infiintat serviciul de consultanta gratuit. Stim cat de important este sa ai pe cineva alaturi atunci cand iti desfasori activitatea. Acest serviciu iti aduce beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume: o identificare corecta, personalizarea solutiilor in functie de tipul de utilaj si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Suntem conectati solicitarilor tale!

O rola levier pentru miniincarcator Bobcat S220 vine impreuna cu un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine, avem vesti bune in ceea ce priveste livrarea pieselor de schimb. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta rola levier miniincarcator Bobcat S220 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta si iti ridici personal piesa de schimb de care ai nevoie.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces minutios. Din punctul nostru de vedere, orienteaza-te catre specialistii in domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor! In plus, ne poti contacta intrucat avem o echipa foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:
• Diametru = 22,2mm
• Latime = 13,6mm
• Lungime = 35,8mm
• Diametru filet: 9,4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura