Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rola levier pentru miniincarcator Bobcat 864

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 864
Cod produs
073OWECT-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta rola levier miniincarcator Bobcat 864 reprezinta oportunitatea ideala de a face performanta in domeniul in care activezi! Conceputa astfel incat sa reziste la exploatare intensa, aceasta piesa de schimb ii va conferi utilajului puterea de a face fata oricarei provocari. Cu un utilaj sanatos si fericit, afacerea ta va merge ca unsa. Este important sa retii faptul ca noi iti suntem alaturi oricand! Contacteaza-ne oricand simti nevoia de un sfat/ solutie/ parere.

Piesele de schimb ii confera utilajului o anumita magie. Acestea se afla intr-o relatie de interdependenta una cu cealalta, contribuind la buna functionare a utilajului. Atunci cand una dintre ele se uzeaza sau cedeaza, intreg sistemul va pica. Fii atent la starea lor de sanatate! Pentru a evita aparitia unor situatii nefavorabile, este esential sa fii precaut.

Nu lasa calitatea sa-ti scape printre degete!
Piesele de schimb au responsabilitati diferite, fiecare punandu-si amprenta asupra bunei functionari a utilajului. Astfel, o rola levier miniincarcator Bobcat 864 este o parte componenta a ansamblului levierului ce comanda hidromotoarele de mars.

Super serviciul de consultanta gratuit
La baza oricarui parteneriat de succes, se afla o comunicare transparenta si directa. Tinem la fiecare client care ne-a trecut pragul, tocmai din acest motiv ii oferim beneficii la care nici macar nu a visat! Prin intermediul serviciului nostru de consultanta gratuit, ai parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt de tara te afli. Contacteaza-ne!

Grija noastra pentru clienti este una aparte, motiv pentru care nu uitam sa adaugam in coletul tau si certificatul de garantie. Astfel, o rola levier pentru miniincarcator Bobcat 864 dispune de 6 luni de garantie pentru defectiunile din fabrica.

Livram cu drag, oriunde! Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta rola levier miniincarcator Bobcat 864 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Timpul te preseaza? Nu-i nicio problema! Ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului pentru a ridica personal piesa de schimb. Tu alegi!

Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! De asemenea, poti apela si la ajutorul nostru. Avem o echipa dornica sa faca cunostinta cu utilajul tau!

Specificatii tehnice:

• Diametru = 22,2mm
• Latime = 13,6mm
• Lungime = 35,8mm
• Diametru filet: 9,4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura