Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniexcavator Bobcat E45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E45
Cod produs
8VR3UJL5-RE
Out Of stock
Descriere
Solenoid miniexcavator Bobcat E45 a aparut la noi pe site! O piesa de nelipsit din viata utilajului tau, aceasta se afla intr-o stransa legatura cu motorul utilajului. Practic, motorul si bobina lucreaza impreuna zi de zi, alaturi de celelalte piese de schimb. In momentul in care observi ca utilajul se confrunta cu anumite situatii mai dificile, contacteaza-ne pentru a identifica rapid problema.
Piesele de schimb lucreaza impreuna, constituind astfel imaginea de ansamblu a utilajului. Masinaria pe care o detii este asemenea unui tablou cu mai multe personaje. Fara acestea, tabloul nu ar mai fi complet. Acest lucru se intampla atunci cand una dintre piese se defecteaza, eficienta utilajului fiind afectata considerabil. Trebuie sa fii constient ca starea de sanatate a pieselor reprezinta o prioritate pentru tine. Nu astepta atunci cand simti ca ceva nu functioneaza cum trebuie. Contacteaza-ne!

Rolul unui solenoid pentru miniexcavator Bobcat E45
Solenoidul are responsabilitatea de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului. Pe scurt, daca aceasta piesa incepe sa nu mai functioneze eficient, motorul utilajului tau va avea de suferit.

Echipa care iti este aproape oricand!
Clientii nostri sunt cei mai importanti. Noi ne desfasuram activitatea pornind de la aceasta premisa. Tocmai din acest motiv, am lucrat la dezvoltarea unui serviciu de consultanta gratuit care sa-ti ofere o serie de beneficii semnificative. Astfel, serviciul nostru a pornit de la ideea personalizarii solutiilor in functie de tipul de utilaj pe care il detii. De ce? Pentru ca fiecare utilaj este unic in felul sau. Asadar, si problema cu care se confrunta trebuie tratata separat. De asemenea, beneficiezi si de interventii la fata locului, oriunde te-ai afla. Tinem la tine si la utilajul tau!
Pentru ca ne pasa de tine si de utilajul tau, adaugam in fiecare colet si certificatul de garantie pentru solenoid miniexcavator Bobcat E45 care este valabil pe o perioada de 6 luni. Insa, trebuie sa tii minte ca garantia se aplica doar la defectiunile din fabrica.
Stim cat de importanta este munca ta. Avem vesti bune! Nu va trebui sa astepti intrucat comanda va fi livrata in aproximativ 24 de ore de la plasarea acesteia, indiferent de locul in care te afli. Daca timpul nu-ti permite sa astepti, te invitam sa ne faci o vizita la sediul de pe langa Bucuresti pentru a ridica personal piesa de schimb. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru.
Montajul poate fi privit drept o sabie cu doua taisuri. De ce? Pentru ca trebuie sa alegi cu grija persoana care va monta piesa de schimb. Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Cu siguranta nu vei avea nimic de pierdut.

Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura