Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sonda nivel combustibil pentru minexcavator Bobcat E45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E45
Cod produs
D6Z0UNJC-SC
Out Of stock
Descriere
Calitatea este un cuvant pe buzele tuturor. Beneficiarii tai pretind lucrari de calitate. Si devin tare exigenti cand trebuie sa-ti plateasca lucrarea. Ca sa faci treaba buna ai nevoie de utilaje de puternice, functionale si fiabile. Asadar, cand ajungi la momentul in care trebuie sa efectuezi schimburi de piese, trebuie neaparat sa o faci cu produse de calitate. Aceasta sonda nivel combustibil Bobcat E45 aflata la noi in depozit este neindoielnic una de calitate. Au cerut-o foarte multi si a functionat perfect. Cere-o si tu. O avem!

Fiecare zi pe santier este o noua lupta cu neprevazutul. Ar fi, poate, plictisitor sa se repete maine ce ai facut si azi. Si poimaine ce vei face maine. Dar nu este. Pentru obiectivele tale indraznete ai nevoie de resurse si de utilaje functionale. Si ai nevoie de un suport asigurat, mai ales in ce priveste piesele de schimb atunci cand apare vreo defectiune nedorita. Un suport profesionist, operativ si de incredere. Pune-ne pe agenda ta de „prim ajutor”. Vom fi acolo la primul apel.

Sonda nivel combustibil Bobcat E45 iti da ok-ul
Produsul, odata montat, iti indica in orice moment nivelul combustibilului din rezervor, astfel incat utilajul sa nu ramana nealimentat exact in toiul zilei Este o piesa utila, sensibila pentru ca transmite informatii in timp real si cu o mare acuratete.

Primul lucru pe care dorim sa ti-l spunem este ca
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Consultantii nostri iti vor raspunde foarte rapid la apel indiferent in ce forma vine. Apoi, te vor asculta atenti ca sa identifice problema. Apoi iti vor da solutia. Una personalizata, potrivita pentru utilajul tau. Iti vor recomanda piesa compatibila si, dintr-o singura miscare, aceasta va fi deja pe drum catre tine. Beneficiaza cu incredere de cunostintele noastre.

Garantie
Nimic rau nu se poate intampla cu aceasta sonda nivel combustibil pentru minexcavator Bobcat E45 comandata din depozitul nostru. Aprovizionam doar cu varfuri de gama. Si, chiar si asa, iti vom trimite un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Frumos, corespunzator.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa cumperi aceasta sonda atunci este momentul sa ne auzim. Ne vom grabi cu expedierea, stim ca esti in criza de timp. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi la sediu de unde poti ridica personal piesa dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montaj
Montajul este ultimul lucru pe care il mai ai de facut inainte de a porni din nou treaba. Iti dam sun sfat traditional romanesc - nu lasa vaca sa rastoarne sistarul plin cu lapte. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa-si plimbe degetele pe acolo caci cine stie ce se intampla. Cheama un mecanic. El stie toate secretele unei monturi ca la carte. Mergi pe mana lui.

Specificatii tehnice:

• Tija de 29 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura