Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt cupa pentru miniexcavator Bobcat E10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E10
Cod produs
ZHYVO17X-D
Out Of stock
Descriere
Bolt cupa miniexcavator Bobcat E10 este solutia de care ai nevoie pentru ca bratul miniexcavatorului tau sa functioneze corespunzator.
Este o piesa bine cotata in categoria ei, fabricata din materiale de inalta calitate. O regasesti permanent in depozitul nostru si o poti comanda foarte usor. Nu amana schimbarea pieselor uzate sau asupra carora si-a pus amprenta timpul. Risti sa fii nevoit sa opresti activitatea utilajului tau din cauza unor mici defectiuni neremediate la momentul necesar.

Tot ce ne dorim este sa beneficiezi de cele mai bune servicii. De aceea iti suntem alaturi cum stim noi mai bine! Timpul tau si afacerea ta sunt importante si pentru noi. Cel mai bine le valorifici preintampinand situatiile neplacute ce pot sa apara in timp, din cauza uzurii pieselor utilajului tau. Contacteaza-ne si impreuna dam de cap oricarei probleme!

Ai grija de utilajul tau!
Acest bolt cupa pentru miniexcavator Bobcat E10 - piesa de inalta calitate, ce intruneste urmatoarele caracteristici:

• prinde cupa de bratul de excavare;
• este prelucrat dintr-un aliaj dur;
• este tratat termic pentru rezistenta la exploatare intensa.

Utilajul tau da randamentul dorit atunci cand se acorda importanta intretinerii acestuia, beneficiind de piese de calitate, rezistente la utilizare intensa. Totodata, o investitie inteligenta se remarca pozitiv asupra bugetului tau, in timp.

Timpul trece, piesele noastre raman in top!
Suntem la dispozitia ta cu cele mai noi informatii. Serviciul nostru de consultanta gratuita te asteapta!
Poti verifica compatibilitatea produsului care te intereseaza in raport cu utilajul tau, poti solicita informatii referitoare la stocul unei piese sau pur si simplu ne poti spune care este situatia cu care te confrunti si noi vom identifica rapid problema si iti vom pune la dispozitie cele mai bune variante pentru rezolvarea acesteia.

Probabilitatea unei defectiuni este minima, insa te anuntam ca acest bolt cupa miniexcavator Bobcat E10 beneficiaza de o garantie de 6 luni.

Prin serviciul nostru rapid de livrare intri in posesia acestui bolt cupa miniexcavator Bobcat E10 in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara.
Poti comanda produsul cu usurinta, contactandu-ne folosind numerele de telefon afisate pe site sau prin completarea formularului.

Alege calitatea pe toate planurile. Montajul incorect iti poate sabota toata activitatea. Iti poate pune la pamant utilajul fara drept de apel.
Alege intotdeauna un profesionist. In cazul in care nu cunosti unul, contacteaza-ne si te vom ajuta!

Specificatii tehnice
30mm diametru x 172 mm lungime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura