Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Actuator pentru miniincarcator Bobcat 873

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 873
Cod produs
Q2NJXHER-RE
Out Of stock
Descriere
Te pasioneaza lumea utilajelor si a pieselor de schimb? Bine ai venit pe site-ul nostru! Lasa-te cuprins de magia acestora si descopera, alaturi de noi, toate informatiile de care ai nevoie pentru a avea grija de utilajul tau. Asemenea noua, si utilajul are nevoie de o ingrijire aparte pentru a functiona cat mai mult. Pentru a intelege mai bine ce presupune o ingrijire aparte atunci cand vine vorba de un utilaj, ne vom concentra asupra piesei de schimb actuator pentru miniincarcator Bobcat 873 fara de care utilajul nu poate functiona.

Pentru ca intelegem ca uneori poate fi destul de greu sa-ti ingrijesti ca la carte utilajul, noi vrem sa-ti spunem ca te vom ajuta. Echipa noastra face update-uri constant site-ului, adaugand articole semnificative ce au la baza sfaturi utile pentru tine. La fel ca si noi, utilajul are nevoie de intretinere pentru a functiona cat mai mult. Daca noi luam vitamine ca sa prindem energia, utilajul are nevoie de cateva momente de rasfat si va functiona ca nou.

Care este rolul unui Actuator miniincarcator Bobcat 873?
Ca orice alta piesa de schimb, actuatorul miniincarcator Bobcat 873 joaca un rol unic in buna functionare a utilajului. Daca acesta lipseste, atunci putem fi siguri ca utilajul tau nu va functiona la capacitatea sa maxima. Astfel, Actuatorul miniincarcator Bobcat 873 transforma impulsurile electrice primite de la joystick in instructiuni concrete pentru distribuitorul hidraulic, si comenzile de mars pe care le acesta le controleaza.

Oricand ai nevoie...ne gasesti aici
Noi punem accentul asupra unei comunicari directe si transparente, relatia cu clientul fiind intotdeauna situata pe locul 1. Din punctul nostru de vedere, este important sa stii ca ne poti scrie/ telefona oricand te confrunti cu o problema. Suntem aici sa-ti oferim solutii eficiente si rapide, ca sa nu ai de suferit din cauza problemei cu care se confrunta utilajul tau. Ca tot vorbim de solutii eficiente, presupun ca ai auzit de noul nostru serviciu de consultanta gratuit. Tocmai din acest motiv, beneficiezi si de interventii la fata locului atunci cand ai nevoie.

In ceea ce priveste garantia, inaintea de pregatirea coletelor, ne asiguram ca in fiecare cutie este adaugat certificatul de garantie. Este important sa stii ca garantia dureaza doar 6 luni si poate fi folosita doar atunci cand piesa ta de schimb se confrunta cu o problema din fabrica.

Deoarece stim ca nimanui nu-i place sa astepte, ne-am gandit sa te anuntam ca toate comenzile vor fi distribuite in maxim 24 de ore. In ceea ce priveste modul in care poti comanda, fie ne apelezi, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Te asteptam!

In ceea ce priveste montajul, te rugam sa apelezi la ajutorul unui specialist in domeniu. Au existat numeroase situatii in care colaborarea cu un amator a adus cu sine deteriorarea prematura a produsului. In cazul in care nu cunosti niciun specialist, ne poti contacta telefonic. Abia asteptam sa-ti fim de ajutor!

Specificatii tehnice

• 2 gauri de prindere la 55 mm;
• mufa cu 5 pini si 2 ghidaje;
• 1 ax cu diametrul de 22 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura