Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Adaptor actuator pentru miniincarcator Bobcat 873

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 873
Cod produs
2MHQO3GU-SC
Out Of stock
Descriere
Acest adaptor actuator miniincarcator Bobcat 873 este exact piesa de care ai nevoie. Nici daca o visai nu o vedeai atat de buna. Este visul din vis. Avem mereu grija sa aducem piese de schimb de calitate. Pentru ca ele influenteaza munca ta. Si visul. Cum sunt piesele, asa vor fi si rezultatele. Si nu este doar o chestiune de cine stie ce eticheta, ci este una de calcul, analiza si realitate din teren. Poti avea incredere in noi. La cate am vazut… Eliminam etapele neplacute pentru tine. Lucram impreuna pentru succes.

Calitatea pieselor de schimb pe care le cumperi influenteaza direct productivitatea muncii tale. Este regula numarul unu a unui business sanatos in acest sector. Asadar, tine-o permanent in minte si aplic-o. Nu face compromisuri in alegeri si nu lasa situatia sa te uite in ofside. Vei intalni intotdeauna o multime de mingicari gata sa-ti strecoare balonul printre picioare, ca sa descoperi mai apoi ca sunt doar jongleuri, si nu jucatori seriosi. Participa la competitii doar cu campionii, iar trofeele vor fi pe masura. Vino langa noi in Final Four!

Un adaptor actuator miniincarcator Bobcat 873 care te deserveste!
Aceasta piesa are rolul de a adapta diferitele versiuni mai noi de actuatoare cu utilajele de productie ceva mai veche. Ele functioneaza pe principiul sau similar cu o reductie sau un niplu cand ai nevoie sa imbini tevi de toli diferiti. Este un element de mica dimensiune dar de care ai mare nevoie atunci cand vrei sa schimbi actuatorul.

Suntem pe solicitarea ta, o rezolvam acum!
Stim ca de important este sa ai alaturi pe cineva atunci cand nu poti rezolva singur unele probleme tehnice. Noi suntem aici, gata sa intervenim chiar in miezul lor. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, iti oferim o identificare corecta a defectiunii, o personalizare a solutiilor in functie de natura acesteia si o interventie la punctul tau de lucru, oriunde s-ar afla. Pentru noi toate problemele au o rezolvare, nu le lasam sa escaladeze. Mizeaza pe noi!

Acest adaptor actuator pentru miniincarcator Bobcat 873 vine la pachet cu un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni si se refera la defectiunile din fabrica. Rareori apar astfel de situatii, dar este bine sa fii asigurat in fata surprizelor neplacuta. Si daca se intampla evenimentul, schimba piesa fara probleme cu una noua, fara niciun cost.

In lumea constructorilor, timpul este la fel de important ca profitul si au o legatura directa. Tocmai din acest motiv, livrarea piesei de schimb este o etapa cu mare greutate. Noi o facem cu cei mai buni curieri din piata. Sau te invitam sa ne vizitezi la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului. Iti poti ridica personal piesa de schimb necesara Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Cad ajungi la momentul montajului unei piese de schimb, te sfatuim sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mana carpacilor, sunt pe toate drumurile, precum capusele vara. Acestia doar iti iau banii. Iar utilajul tau se va strica din nou prematur. Nu te zgarcii la final.

Specificatii tehnice

• Diametru gauri interioare: 16X23,7x30x22x33mm
• Material aluminiu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura