Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt Doosan 6539737

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan 6539737
Cod produs
OPCULHK6-D
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este precum o cutie cu surprize. Gazduieste o gama variata de produse, astfel incat e imposibil sa nu gasesti la noi piesa bolt Doosan 6539737, de care depinde utilajul tau.  Apeleaza-ne cu incredere, iar echipa noastra  te va ajuta sa rezolvi situatia apasatoare cu care te confrunti. Mai mult, utilajul tau iti va fi recunoscator pentru rapiditatea cu care ai remediat dificutatile pe care le-a intampinat.

Ne dorim tot ce e mai bun pentru tine si pentru utilajul tau, de aceea apelam doar la producatori de top si aducem numai piese de calitate. Experienta in domeniu, profesionalismul si orientarea catre client se evidentiza inca de la primele discutii, atat telefonice, cat si fata in fata. Inainte sa vorbim, ascultam nevoile tale pentru a identifica corect problema, apoi cautam solutii pentru rezolvarea acesteia.
Atunci cand ai nevoie de servicii de prima clasa, apelezi la noi!

Atunci cand vorbim despre bolt Doosan 6539737 e important ca tu sa detii informatiile corecte despre rolul si proprietatile acestuia, astfel incat iti putem spune urmatoarele:

• prinde cupa de bratul de excavare
• este prelucrat dintr-un aliaj dur
• este tratat termic pentru rezistenta la exploatare intensa

Oferind utilajului tau piese de ultima generatie, contribui la prelungirea vietii acestuia si la buna desfasurare a activitatii tale.
Apeleaza cu incredere la serviciul nostru de consultanta gratuita!
Stim cat de ocupat esti si cat de mult conteaza sa te poti baza pe ajutor rapid. Noi iti punem la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta. Suntem aici pentru tine, asa ca nu pierde timpul si energia incercand sa ii dai singur de cap. Trebuie doar sa ne suni. Restul e magie! Impreuna identificam situatia in care se afla utilajul tau si gasim piesa potrivita. Apoi invartim toate rotitele, astfel incat, piesa sa ajunga la tine in timp util.

O veste buna pentru tine si pentru utilajul tau este faptul ca, pentru acest bolt Doosan 6539737 beneficiezi de o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Stim ca situatiile neplacute nu au rabdare, asa ca iti punem la dispozitie un super serviciu de livrare, oriunde in tara, pentru a intra in posesia acestui bolt Doosan 6539737 in aproximativ 24 de ore.
Nu mai astepta, contacteaza-ne folosind oricare din numerele de telefon afisate pe site sau daca ai drum prin zona, te asteptam sa ne cunoastem si sa identificam nevoile utilajului tau!

Piesa ta nou achizitionata pretuieste mainile de aur. Pentru un motaj corect este important sa alegi un profesionist! In cazul in care nu stii la cine sa apelezi, intreaba-ne si indiferent unde te-ai afla, noi te vom ajuta!

Specificatiile tehnice:
30mm diametru  x  172 mm Lungime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura