Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva cutie de viteze Caterpillar 420E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420E
Cod produs
D8Q02AJ1-RA
Out Of stock
Descriere
Iata o piesa fabricata din cele mai bune materii prime, testata de nenumarate ori in fabricile de productie, pentru a putea asigura clientilor articole de cea mai buna calitate si cu durata de viata sporita. Alege sa achizitionezi chiar acum acest produs fantastic, din gama de top! O electrovalva cutie de viteze Caterpillar 420E este piesa care te asteapta in depozitul nostru, alaturi de multe alte produse de mare clasa! Ai incredere in specialistii nostri, asculta-le propunerile si gestioneaza corect investitiile in piesele de schimb! Piesele de schimb pentru utilaje fac toata diferenta!

Datorita tehnologiei avansate, electrovalva cutie de viteze ofera performante de top si o precizie deosebita in controlul vitezei utilajelor. In plus, acest produs este usor de instalat si intretinut, ceea ce il face un alegere ideala pentru orice companie care doreste sa isi optimizeze procesele si sa obtina un grad ridicat de eficienta.

O electrovalva cutie de viteze Caterpillar 420E este alegerea perfecta!

Piesa noastra este un must have! Este produsul momentului, executat la perfectie, realizat pentru a rezista in fata exploatarii. Stii de ce este atat de necesar sa ai un astfel de articol performant? Stii, mai exact, ce face un astfel de produs? O astfel de electrovalva este un dispozitiv conceput pentru a regla functionarea cutiei de viteze si a corecta schimbarea vitezelor. Aceasta componenta care se bucura de recunoastere, de notorietate, si pe care noi o avem acum la o oferta dintre cele mai bune!

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!

Atunci cand ne soliciti ajutorul, in depozitul nostru se intampla ceva: actiunea de mobilizare! Am putea spune ca privim utilajul tau ca printr-un obiectiv foto: vedem extrem de multe detalii, dar ce am face cu ele fara experienta angajatilor si fara calitatea pieselor din depozit? Formula prin care gasim cele mai favorabile solutii pentru tine este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta!

O electrovalva cutie de viteze pentru buldoexcavator Caterpillar 420E ajunge la tine cat ai zice peste! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine, in cele mai bune conditii, rapid si manevrate corespunzator!

Diametru interior -23mm
Lungime - 54mm
Mufa 2 pini tata
12V

Consum - 18 Wati

Impedanta ( 20 grade ) -8.8+-04

Stragerea piulitelor: - spre mufa 6Nm

-spre valva 27Nm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura