Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare buldoexcavator Caterpillar 420E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420E
Cod produs
Z17YMR2P-AS
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa electrica alimengtare Caterpillar 420E este expusa cu mandrie pe rafturile noastre, completand excelent colectia de piese si consumabile de ultima generatie! Optam pentru cele mai ravnite branduri care sunt cunoscute pentru rezultatele impecabile! Intregeste colectia de piese motor adaugand acel plus de calitate necesar. Aceasta pompa este acum pe stoc si iti va fi livrata rapid!
Stim foarte bine ce inseamna timpul pentru tine si cate pagube iti poate aduce o zi intrerupta de munca! De multe ori, problemele nu intarzie sa apara si isi fac prezenta in activitatea ta! Atunci este punctul culminant, momentul in care poti dovedi eficienta! Iar pentru asta ai nevoie de cateva trucuri raportate la evolutia tehnologiei pe piata! Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta pentru a-ti oferi toate informatiile!

Integreaza aceasta pompa electrica alimentare Caterpillar 420E in sistemul motor si remarca performanta!
Pentru ca o piesa sa-si indeplineasca rolul corect, trebuie sa dispuna de calitate din plin! Aceasta pompa alimentare este o modalitate sigura prin care sa oferi sistemului de transmisie eficienta sporita! Rolul sau este de a a alimenta motorul utilajului exact asa cum trebuie! Alege-o si fa o investitie care sa merite!

Ne abordezi si te informezi!
Atasati de clienti, administratorii tehnici te vor asista si vor raspunde intrebarilor tale! Mai mult decat atat, te vei bucura de o experienta profesionala in urma careia vei dobandi informatii de actualitate! Evita intreruperile de la munca si afla cateva trucuri care sa te ajute sa parcurgi constant drumul pe care ai pornit! O sa-ti impartasim cateva secrete tehnice care te vor propulsa catre performanta!

Iti livram aceasta pompa electrica de alimentare Caterpillar 420E impreuna cu certificatul de garantie! Aceasta dispune de garantie timp de un an si vizeaza eventualele defectiuni din fabrica!

Timpul trebuie folosit in favoarea ta! De aceea iti trimitem aceasta pompa electrica alimentare Caterpillar 420E in cel ai scurt timp! In 24 de ore de la plasarea comenzii, produsul va ajunge la tine! Doar plaseaza comanda accesand datele de contact!

Nu te baza pe stereotipuri si nu miza pe cele auzite! Ti-a zis vecinul ca are el o tehnica nou descoperita de a instala piesele? Noi te sfatuim ca tu sa fii precaut si sa apelezi la un atelier de specialitate! Iti putem recomanda cele mai bune locuri pentru montaj chiar la tine in zona! Mergi la sigur!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura