Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion de atac pentru tractor Steyr 9145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 9145
Cod produs
F76KJ4SZ-A
Out Of stock
Descriere
Activitatea ta poate fi extraordinara, mai mult decat obisnuita, daca faci alegerile corecte! Daca ai ajuns pe aceasta pagina, probabil ca ai cautat un simering pinion atac tractor Steyr 9145 si disponibilitatea lui la noi in depozit! Bineinteles ca ai de aface cu un produs extrem de bine prelucrat, precum sunt toate produsele pe care le gazduim!
Provine din atelierele Original Carraro, recunoscute pentru calitatea pieselor de schimb pe care le lanseaza pe piata! Acest simering joaca rolul suprem in procesul de protectie al angrenajului din care face parte! Etanseaza perfect, tine interiorul izolat si umezit cu lubrifiant curat si creeaza o bariera evidenta inaintea daunatorilor din exterior. Este disponibil, ca de fiecare data, si usor de livrat in orice zona a tarii!

O defectiune este un mijloc de adaptare la noile metode tehnice de remediu. Utilajul tau iti va surade prin energia, forta si eficienta lui, in cele mai intense zile de munca! Iar tu, respectand recomandarile angajatilor nostri, vei deveni mai bun in ceea ce faci, cu fiecare noua achizitie! Fie ca ai o simpla intrebare de pus, fie ca te afli intr-o situatie ce necesita implicarea noastra imediata, alege un numar de telefon din lista aceasta numeroasa si colaboreaza cu noi!

Defectiunile de azi, oportunitatea de a fi mai bun maine!
Acest simering pinion de atac pentru tractor Steyr 9145 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

”Repara-ma!”, ”Greseaza-mi articulatiile!”, ”Verifica-mi rulmentii!”
Atitudinea noastra proactiva in fata dificultatilor traieste permanent, respira, arde de dorinta de a se implica! Dispunem de tot ce este necesar pentru performanta! Serviciul nostru gratuit de consultanta reprezinta un complex de elemente concepute pentru a-ti fi de folos la munca! Alaturi de noi beneficiezi de o experienta tehnica ce cuprinde aspecte extrem de variate, gandite special pentru tine, care ai nevoie de suport intr-o activitate atat de provocatoare.

Noi folosim filtre unice de selectie ale pieselor de schimb! Pe rafturile noastre se regasesc exclusiv produse in care putem avea incredere! Calitatea nu este facultativa, ci exista in fiecare dintre elementele pe care le gazduim pe rafturi! In acest caz, un simering pinion atac tractor Steyr 9145 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Produsele noastre nu zabovesc prea mult la noi pe rafturi! Ele sunt mobilizate rapid, imbracate corespunzator si expediate intr-un suflet! Primesti acest simering pinion atac tractor Steyr 9145 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:
• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: F76KJ4SZ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura