Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Homocinetica pentru tractor Case Maxxum MX100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX100
Cod produs
A85YCPJG-A
Out Of stock
Descriere
Ce-ai spune de o noua viziune asupra pieselor de schimb? Stii sa identifici si sa alegi piese de calitate pentru utilajul tau? Ar fi excelent sa poti face asta, daca vrei sa eviti neplacutele intreruperi de la munca, care iti consuma extrem de multe fonduri. Fie ele materiale, fie ele de timp si energie, merita sa le economisesti!

Aceasta homocinetica tractor Case Maxxum MX100 reprezinta un suport excelent in procesul de coordonare al cuptlului catre roata! Face parte din celebrul sistem de transmisie finala, sistem ale carui elemente sunt esentiale, in totalitate. Articulatia H provine dintr-un cadru dinamic si modern si este prelucrata dupa metode revolutionare, in cadrul fabricilor Original Carraro!

Depozitul nostru este o resursa inepuizabila de echipamente moderne, care vor contribui la performanta utilajului pe care il conduci. Este, de asemenea, un loc in care s-au intalnit angajati de calitate, implicati in munca lor si, mai presus de toate, pasionati de domeniul tehnic! Apeleaza-i cu incredere deplina si vei fi surprins de promptitudinea de implicarea lor.

Avem produse concepute pentru performanta!
Homocinetica pentru tractor Case Maxxum MX100 este un produs original, fabricat cu scopul de a suporta un timp cat mai indelungat de exploatare intensa! Aceasta articulatie planetara are un design unic, este compacta, usoara, versatila si capabila de performanta!
Rolul sau este sa faca legatura intre cele doua cruci de planetara, in procesul de transfer al puterii catre roata! Contribuie la functionarea echilibrata de-a lungul articulatiei si la o deplasare excelenta, fara vibratii si zgomote!

Te scoatem din impas! Beneficiezi de consultanta gratis!
Esti depasit de problemele tehnice? Sunt sanse mari sa faci ceva gresit, insa exista un singur mod prin care poti afla acest lucru! Suntem aici pentru tine!
Putem sa aflam impreuna care sunt regulile de intretinere ale utilajului pe care il conduci, cunoscandu-l mai bine! Identificam rapid piesele compatibile, iti oferim cateva contacte pentru montaj, informatii de ultima ora si disponibilitatea noastra de a veni catre tine atunci cand esti imobilizat cine stie pe unde!

Atunci cand un produs ajunge la noi pe rafturi, fii sigur ca este vorba despre un produs testat inainte, de a carui calitate suntem siguri si pe care il putem promova cutezatori! Aceasta homocinetica tractor Case Maxxum MX100 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

In fiecare zi impachetam cu spor si ne mobilizam pentru o expediere rapida! Primesti aceasta homocinetica tractor Case Maxxum MX100 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi cererea de pe site!

Homocinetica se monteaza relativ simplu. Are nevoie, insa de atentia unui profesionist cu experienta. Un montaj improvizat, sau pe care l-ai incredintat unui amator este un fel de inceput al sfarsitului.
O piesa de schimb careia nu i se ofera un mediu de functionare corespunzator se uzeaza mult mai rapid. Odata cu homocinetica, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si crucile de planetara.

Specificatii tehnice:

Distanta dintre gaurile a doua cruci de planetara diferite: 64mm
Diametru gaura prindere cruce planetara: 27mm

Codul produsului: A85YCPJG-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura