Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 6130.4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
C4N1B7H0-A-CD
Out Of stock
Descriere
Activitatea de productie este o ca o fiinta vie care depinde de mai multe organe interne, precum o serie de piese de schimb de inalta calitate. Ai nevoie sa stii ca te poti baza pe rezistenta lor la munca intensa, pe o perioada indelungata. Acest simering butuc Deutz Fahr Agrotron 6130.4 se incadreaza foarte bine acolo unde exista nevoie de reparatii la sistemul de transmisie finala. Este un element de transmisie care provine din cadrul atelierelor celebre Original Carraro. Va puteti imagina ca, in acest conditii, a fost prelucrat impecabil si a primit atentia celor mai buni ingineri din lume. Joaca un rol esential pentru santatea grupului reductor, pe care il protejeaza de diversi factori externi, care ii pot periclita echilibrul. Este, asadar, o investitie de durata, avand in vedere ca ajuta la integritatea unor piese de schimb costisitoare.

Exista tot mai multa informatie la dispozitia ta, insa, pentru situatia in care simti ca totusi esti departe de sfaturile unor experti, hai sa ne cunoastem. Noi suntem o echipa tanara, iar angajatii nostri sunt axati pe nevoile clientilor.Sunt interesati sa inteleaga problemele si sa actioneze rapid pentru ele. Avem la dispozitie un depozit intreg de echipamente de ultima generatie, extrem de diverse, fiabile pentru toate categoriile de utilaje.

Simering butuc Deutz Fahr Agrotron 6130.4 este piesa care face diferenta!

Menirea acestui simering este de a etansa grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta. Face totul ca la carte! Sigileaza, pastreaza lubrifiantul in interior, il fereste de impuritati si umezeala. Protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigurandu-i o functionare optima. Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, avand o carcasa metalica exterioara. Rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Stim ca detaliile fac diferenta, asa ca noi te ajutam in detaliu!

Tu ai intrebari si noi avem raspunsuri. E un calcul simplu. Nu iti lasa intrebarile fara raspunsurile potrivite. Noua ne plac utilajele in detaliu, asa ca impartasim cu tine tot ce stim. Si nu oricum, ci gratuit! Serviciul nostru gratuit de consultanta este la dispozitia ta. Te poti baza pe recomandarile specialistilor nostri. Nu de alta, dar nu iti vor trimite ceva decat atunci cand sunt siguri de potrivirea perfecta!

Acest simering butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 6130.4 vine insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica! Ne place sa iti oferim motive de bucurie!

Produsele noastre nu zabovesc prea mult la noi pe rafturi! Iti trimitem acest simering butuc Deutz Fahr Agrotron 6130.4 in 24 de ore, prin curier rapid, oriunde in tara. Hai pe site-ul nostru sa descoperi solutii pentru toate problemele tale!

Treaba aceasta cu montajul este destul clara. Apelezi la un profesionist si ai toate sansele sa-i oferi piesei tale de schimb o viata mai indelungata si o eficienta mai sporita. Apelezi la un amator sau improvizezi dupa bunul plac, piesa de schimb se uzeaza prematur ori se distruge, fara sa fi apucat sa o folosesti vreodata. Decat sa o iei de la capat cu investitia, mai bine mergi la sigur si economiile raman la tine!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5/16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura