Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron M640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
P0AJCDH2-A-CD
Out Of stock
Descriere
Un asemenea simering butuc Deutz Fahr Agrotron M640 reprezinta un bun necesar atunci cand trebuie sa inchei o sesiune de reparatii la sistemul de transmisie finala. Provenit din cadrul atelierelor Original Carraro, produsul nostru indeplineste o functie vitala in sistem: ajuta la protejarea grupului reductor. Este, cu atat mai mult, o investitie pe termen lung, avand in vedere ca angrenajul sau gazduieste piese costisitoare, pe care nu ti-ai dori sa le inlocuiesti prea des. Simeringul este disponibil pe rafturile noastre ori de cate ori are nevoie de el!

Pentru noi nu este suficient sa aducem piese de schimb de calitate. Mai mult decat atat, in depozitul nostru se intampla lucruri chiar spectaculoase. Clientii nostri apeleaza la noi, dependenti de serviciul de consultanta cu ajutorul caruia au intrat in contact cu cele mai pretioase informatii. Experienta alaturi de noi este completa din toate punctele de vedere si te ajuta sa descoperi investitiile ca pe un un bun necesar. Exista, cu siguranta, o tehnica prin care poti creste forta utilajului tau si prin care poti sa mentii activitatea lui, fara intreruperi. Hai sa descoperim impreuna care este metoda personalizata de intretinere a modelului pe care il conduci!

Simering butuc Deutz Fahr Agrotron M640 este intruchiparea performantei!

Oare ce face un simering? Etansa grupul reductor. Sigileaza. Pastreaza lubrifiantul in interior, ferindu-l de impuritati si umezeala. Protejeaza angrenajul de uzura prematura asigurandu-i o functionare optima. Piesa e realizata din NBR Cauciuc Nitril Butadin si are o carcasa metalica exterioara. Rezista la temperaturi ridicate si la un grad mare de toxicitate.

Povestea succesului incepe cu produse si servicii de inalta calitate!

Daca piesele de schimb nu sunt de calitate, exista sanse mari ca utilajul tau sa tot stea pe tusa. Daca nu esti indrumat de oameni competenti, probabilitatea de a lua o decizie neinspirata este ridicata. Daca stii incotro sa te indrepti, poti rezolva cele de mai sus rapid! Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta! Astfel te vei asigura ca vei procura piese compatibile si calitative, iar informatiile pe care le vei primi vor fi valoroase si obiective!

Stim ca iti plac certitudinile. De aceea, iti oferim acest simering butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron M640 cu un certificat de garantie valabil 6 luni. Astfel ai certitudinea ca scapi de batai de cap!

Suntem consienti cat de mult conteaza utilajul tau in munca pe care o depui. Asadar, facem cum facem si trimitem acest simering butuc Deutz Fahr Agrotron M640 in 24 de ore, oriunde in tara. Site-ul nostru este plin de doctorii pentru utilajul tau!

Iti recomandam sa nu te lasi pe tanjeala cand vine vorba de montaj. Stim ca deja te vezi cu sacii in caruta, dar inca e nevoie de atentia ta maxima. Un montaj gresit iti poate ruina investitia. Asa ca alege sa apelezi doar la serviciile atelierelor de specialitate!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5/16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura