Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 620

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron 620
Cod produs
ISNPFG7Z-E
Out Of stock
Descriere
Acest simering butuc Deutz Fahr Agrotron 620 este elementul pe care ti-l recomandam fara nicio ezitare!
Este prelucrat cu atentie la detalii, dupa metode de ultima generatie, in cadrul atelierelor Original Carraro! Ce parere ai? O piesa de schimb pe cat de mica si simpla, pe atat de necesara! Conteaza pe noi, stim ce iti spunem! Utilajul tau isi poate creste performanta daca ii oferi produse de calitate! Poti folosi piese de schimb originale in remedierea defectiunilor - sunt chiar <vitaminele> cu care isi imbunatateste tractorul tau puterea!

Un astfel de simering butuc este fabricat folosindu-se cele mai bune materiale, precum NBR Cauciuc Nitril Butadin, invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta.
Piesa are rolul de a etansa grupul reductor la locul de montaj pe fuzeta, retinand lubrifiantul in interior si impuritatile la exterior! Un astfel de simering butuc Deutz Fahr Agrotron 620 este un reper original prelucrat in cele mai fine detalii, cu nenumarate aplicatii. Cumpara cu incredere, acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si ii asigura acestuia o functionare optima!

Te scoatem din impas! Aici beneficiezi de consultanta gratis!
De multe ori ne-am confruntat cu situatii in care clientul isi cunostea atat de putin utilajul, incat nu avea cum sa aplice vreo metoda de intretinere personalizata! Intr-un asemenea caz nici nu se putea vorbi despre vreo investitie pe termen lung sau despre o strategie de dezvoltare! Practic, utilajul tau, ajutorul tau cel dintai la munca, trebuie sa primeasca mai multa atentie, daca vrei sa te dezvolti! Ca sa nu ajungi intr-o asemenea postura, ia legatura cu angajatii nostri si beneficiaza de ajutorul lor! Invata alaturi de ei care sunt toti pasii de urmat pentru o intretinere eficienta!

Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur de alegerea ta, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

Este simplu sa intri in posesia pieselor noastre de schimb, de fiecare data!
De ce? Este usor sa depui o comanda: tu ne apelezi sau completezi cererea de pe site, iar noi intram in miscare! In plus, livrarea pieselor se face in cel mai scurt timp, indiferent care este destinatia! Asa ca vei primi si acest simering butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 620 in 24 de ore, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru!

In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu.
Nu uita de gresarea lui, atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Este indicat sa montam un simering de butuc nou atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

E bine de stiut ca am incercat sa acoperim toate serviciile necesare sustinerii activitatii tale, prin colaborari cu mecanici experimentati din diferite regiuni. Daca vrei sa ai un montaj de calitate si nu numai, pentru ca efectueaza o gama foarte diversa de interventii tehnice, ii vei putea solicita pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice
Material: NBR = cauciuc nitril butadin
Trimite mesaj
Din Gura in Gura