Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Case PJN 65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case PJN 65
Cod produs
QS64ULEB-A-MI
Out Of stock
Descriere
Fie ca reprezinti Agricultura, fie ca preferi Constructiile, exista cateva aspecte care te leaga de toti cei ce activeaza in industria de productie! Tendinta utilajelor este de a avea nevoie de asistenta tehnica permanenta!

Un utilaj ridica destul de multe pretentii din punct de vedere al calitatii pieselor de schimb! Acest simering butuc tractor Case PJN 65 le satisface cu adevarat, daca tocmai ai facut cateva schimbari pe la sistemul de transmisie finala!
Piesa noastra este o creatie excelenta, care provine din celebrele ateliere Carraro! Este o sursa permanenta de siguranta a grupului reductor, pe care il etanseaza eficient si il fereste de factorii externi care pot dezechilibra functionarea.
Piesa de schimb se regaseste permanent pe rafturile noastre si este usor de livrat, chiar daac esti departe!

Munca de productie inseamna, pe langa satisfactii si bani, o continua provocare! Nu uita ca suntem aici pentru tine, dispusi sa raspundem intrebarilor si sa actionam atunci cand ai o solicitare. Depozitul nostru dispune de resurse inepuizabile prin care poti imbunatati puterea utilajului, cat si perspectiva ta asupra muncii!

Ai oportunitatea sa fii mai productiv!
Acest simering butuc pentru tractor Case PJN 65 este original, prelucrat in cele mai fine detalii si, evident, extrem de uzual. Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala!
Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Serviciul nostru gratuit de consultanta, un sprijin ideal pentru tine!
Succesul activitatii tale este o chestiune de timp! Insa noi suntem aici, sa-ti intindem o mana de ajutor, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Nimic nu se compara cu satisfactia de a-ti vedea rezultatele muncii: mari, palpabile si extrem de profitabile!

Pe rafturile noastre se gasesc piese de schimb la selectia carora ne-am folosit toate filtrele! Calitatea pieselor nu este un criteriu facultativ, ci se regaseste in fiecare dintre elementele pe care le oferim spre vanzare! In acest caz, un simering butuc tractor Case PJN 65 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca ai nevoie ca lucrurile sa se intample rapid, atunci suntem cu atat mai potriviti pentru tine! Primesti acest simering butuc tractor Case PJN 65 in 24 de ore, roiunde te-ai afla, cu plata ramburs. Sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca iti face placere sa ne vizitezi! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi aceasta cerere pe site!

Un montaj improvizat sau pe care l-ai incredintat unui amator fara experienta este un fel de inceput al sfarsitului. O piesa de schimb careia nu i se ofera un mediu de functionare corespunzator se uzeaza mult mai repede.
In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu, folosind unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului. Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului.
Este indicat sa montam un simering de butuc nou atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime

Codul produsului: QS64ULEB-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura