Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Case PJN 75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case PJN 75
Cod produs
8PRV3QZD-A-MI
Out Of stock
Descriere
Atunci cand defectiunile genereaza situatii neplacute, ai grija sa actionezi in mod corespunzator pentru remedierea situatiei! Exista o singura metoda prin care poti sa investesti pe termen lung si sa eviti aceste momente de impas: achizitionarea de produse de calitate!
Acest simering butuc tractor Case PJN 75 vine in ajutorul tau! Este o piesa extrem de rezistenta pe termen lung, prelucrata si imbunatatita, de mai multe ori, in cadrul celebrelor ateliere Carraro!
Este disponibila si in depozitul nostru, completand o colectie de piese sofisticate, in care merita sa investesti!

O activitate fara intreruperi iti da libertatea de a te organiza dupa bunul plac. Evident ca si rezultatele muncii vor fi direct proportionale cu echilibrul si puterea utilajului pe care il conduci!
Schimba-ti conduita de munca, intr-una infinit mai eficienta, cu ajutorul agentilor nostri! Nu te costa nimic sa obtii de la ei o serie de informatii cu adevarat folositoare, usor de aplicat si, evident, personalizate modelului tau! Apeleaza-i cu indrazneala, iar acesta va fi inceputul unei colaborari de lung parcurs, care-ti va aduce numai satisfactii!

Piese de schimb pe gustul tau!
Acest simering butuc pentru tractor Case PJN 75 este original, prelucrat in cele mai fine detalii si, evident, extrem de uzual. Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala!
Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Serviciul nostru gratuit de consultanta, un sprijin ideal pentru tine!
Succesul activitatii tale este o chestiune de timp! Pur si simplu, la un moment dat, ceva    magic se intampla si mergi pe drumul tau. De ti-ai ales sa mergi in Agricultura sau Constructii, esti inconjurat de toate sforile pe care ti le poate intinde tehnica si tehnologia. Insa noi suntem aici, sa-ti intindem o mana de ajutor, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Nimic nu se compara cu satisfactia de a-ti vedea rezultatele muncii: mari, palpabile si extrem de profitabile!

Pe rafturile noastre se gasesc piese de schimb la selectia carora ne-am folosit toate filtrele! Calitatea pieselor nu este un criteriu facultativ, ci se regaseste in fiecare dintre elementele pe care le oferim spre vanzare! In acest caz, un simering butuc tractor Case PJN 75 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca ai nevoie ca lucrurile sa se intample rapid, atunci suntem cu atat mai potriviti pentru tine! Graba este o conditie pentru noi, iar acest lucru se poate simti in fiecare departament! Primesti acest simering butuc tractor Case PJN 75 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs. Sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca iti face placere sa ne vizitezi! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi o cerere pe site!

Un montaj improvizat, sau pe care l-ai incredintat unui amator fara experienta este un fel de inceput al sfarsitului.
Nu uita ca detaliile fac diferenta! Opteaza pentru un montaj complet!
In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu, folosind unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului.
Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou, atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime

Codul produsului: 8PRV3QZD-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura